Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Prvi Wine Garden u Botaničkoj bašti
Wine Garden u Botaničkoj bašti
Wine Garden u Botaničkoj bašti

Prvi Wine Garden u Botaničkoj bašti

Nova beogradska manifestacija Wine Garden biće održana 15. i 16. juna u prelepom ambijentu Botaničke bašte, u jednom od najlepših prostora centra grada.

Botanička bašta će po prvi put otvoriti svoja vrata za održavanje jednog ovako atraktivnog događaja.

U skladu sa izuzetnim okruženjem i atmosferom koju, u letnjim danima, pruža ova divna zelena oaza, Wine Garden donosi u srce Beograda karnevalski duh palićkog Vinskog maratona, koncerte, vrhunska vina, probrane sireve, vinske radionice, trke u kotrljanju buradi i još pregršt dobre zabave uz muziku i gastronomske specijalitete.

Vrata Botaničke bašte će biti otvorena za sve posetioce od 14.00 do 22.00, kada će biti u prilici da zaista uživaju u brojnim i neuobičajenim sadržajima.

Wine Garden organizuje Udruženje Vinski maraton.

Wine Garden: iće i piće, radionice, koncerti…

U centralnom delu bašte biće izložena pre svega vrhunska vina, koja će posetioci moći besplatno da degustiraju do 19.00, uz laganu šetnju kroz baštu.

Takođe će se služiti probrani sirevi i drugi ukusni zalogaji, a u toku dana će biti organizovane i interesantne vinske radionice, filmske promocije, najave i još puno zabavnih sadržaja, koji će učiniti da letnje popodne protekne u sjajnom raspoloženju i provodu.

Pored dnevnih programa obe večeri će biti začinjene i odličnim koncertima koji će se savršeno uklopiti u ambijent i atmosferu. Posle mnogobrojnih nastupa u Srbiji i inostranstvu, najavljenog albuma i uspešnih singlova „Cafe“ i „Dubine“, u subotu 15. juna od 20.00 koncert će održati Lena Kovačević.

Lena će to veče pretvoriti u fantastični muzički ugođaj, jer će pored svojih, pevati i hitove domaće i svetske muzičke scene.

„Dragi prijatelji, dobrodošli na rajsko ostrvo u srcu grada, gde vas čeka fantastična atmosfera i raznovrstan muzički repertoar koji vas neće ostaviti ravnodušnim“, poručuje Lena.

A u nedelju 16. juna, takođe od 20.00, koncert će održati mladi, sve popularniji balkanski soul autor Marko Louis. Njegova muzika je kombinacija modernih i tradicionalnih zvukova, a njegov pečat su truba i duvački instrumenti.

„Nastupi u Beogradu su za mene uvek nešto posebno! Ovde je sve počelo i ovde živim! Trudim se da, kada nastupam u Beogradu, to bude neki lep povod i razlog za druženje. Nisam ni sanjao da ću dobiti priliku da nastupim u ambijentu Botaničke bašte! Zato se posebno radujem i sa nestrpljenjem iščekujem da podelim svoju muziku sa publikom na Wine Gardenu u ovom unikatnom ambijentu“, rekao je Marko.

Počela je prodaja karata preko mreža Tickets.rs, DD Tickets i Gigstix, a u cenu karte od 1.000 dinara po danu ulaze svi dnevni programi i večernji koncerti. Biće omogućen izlazak i povratak uz narukvicu koja se dobija na ulazu.

Zbog maksimalnog ugođaja i posebnosti prostora broj karata je limitiran. (danubeogradu.rs)

Jedan komentar

  1. Ta rajska bašta u srcu Beograda kako je nazivate, trebalo bi da otvori vrata svaki, dan bez naplaćivanja, bar za najmlađe stanare Starog Grada, koji se guše u smogu!!!!!.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.