Naslovna » Izlasci » Izložbe » LEGO izložba u Klubu knjižari „Kreativni centar“
LEGO izložba u Klubu knjižari "Kreativni centar"
LEGO izložba u Klubu knjižari "Kreativni centar"

LEGO izložba u Klubu knjižari „Kreativni centar“

U Klubu knjižari Kreativni centar u Beogradu (TC Eurocentar, Makedonska 30) od 3. do 17. maja biće održana Izložba Kluba ljubitelja LEGO kocaka „Kolege“.

Na ovoj izložbi moći ćete da vidite radove na različite teme (Star Wars, Ninjago, Space, Formula, itd.) kao i originalne radove članova Kluba ljubitelja LEGO kocaka „Kolege“ iz Beograda.

Pored toga, u knjižari će biti postavljena i dva stočića s kockama, gde će deca imati priliku da se poigraju ovim fantastičnim igračkama.

Ulaz je slobodan, a radno vreme knjižare je radnim danima od 9.00 do 21.00 i subotom od 9.00 do 17.00.

Tokom trajanja izložbe tri LEGO knjige Kreativnog centra – LEGO igre, LEGO ideje i Mala LEGO čuda moći će da se kupe s popustom od 50%.

LEGO izložba u Klubu knjižari "Kreativni centar"

LEGO ideje

Evo knjige s više od 500 ideja ljubitelja LEGO kockica koja će vas inspirisati da kreirate sopstvene čudesne modele i uživate u najboljoj igri svih vremena namenjenoj celoj porodici. Idite korak dalje u slaganju LEGO kockica od uputstva koje je na kutijama. Budite kreativni, prepustite se mašti i napravite svoj LEGO svet.

U knjizi ćete pronaći originalne kreacije srednjovekovnih dvoraca, međugalaktičkih svemirskih brodova, gusarskih lađa, aviona, zmajeva, vanzemaljaca, mostova, kuća i još mnogo, mnogo toga!

LEGO igre

Knjiga LEGO igre prepuna je inspirativnih modela i ideja ljubitelja LEGO kockica. Slažite sve – od začaranih šuma do pomahnitalih robota.

Pronađite savete i trikove za uspešnije tehnike slaganja. Uštedite vreme praveći modele po savetima iz okvira „Brzo slaganje“. Takmičite se s prijateljima u igrama iz odeljka „Izazov“. Smislite nove ideje za igranje čitajući delove knjiga sa pričama. Otvorite nove puteve za vašu maštu.

Mala LEGO čuda

U knjizi Mala LEGO čuda ćete naći detaljna uputstva u slikama i po fazama rada, a ona će vam pomoći da sastavite male ali izuzetno realistične modele najrazličitijih putničkih i trkačkih automobila, aviona, brodova, kamiona, džipova i raznih drugih vozila. Za svaki model data je lista potrebnih LEGO kockica.

Ovo je odlična i vrlo praktična knjiga za zaljubljenike u LEGO kocke, koja vam može pomoći da i sami postanete majstor u LEGO modelovanju, pa čak da možda i sami pokušate da sastavljate sopstvene modele.

U Klubu knjižari Kreativni centar možete pronaći i LEGO školski pribor i acesoare, LEGO setove, kao i artikle iz programa LEGO Education.

LEGO izložba

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.