Naslovna » Izlasci » Festivali » Noć muzike 2019: Simfonijski orkestar i Hor RTS-a i Apocalyptica
Noć muzike: Simfonijski orkestar i Hor RTS-a
Noć muzike: Simfonijski orkestar i Hor RTS-a

Noć muzike 2019: Simfonijski orkestar i Hor RTS-a i Apocalyptica

Četvrta Noć muzike biće održana 30. avgusta na Ušću gde će nastupiti Simfonijski orkestar i Hor RTS-a i Apocalyptica.

Noć muzike se ove godine održava kao deo Cloud festivalske platforme, u okviru koje će, takođe na Ušću, biti održani i festivali Belgrade Beer Fest i Belgrade Music Week.Za dž

Predvođeni dirigentskom palicom Bojana Suđića, Simfonijski orkestar i Hor RTS-a otvoriće Noć muzike programom „Top klasika“ sa popularnim fragmentima najpoznatijih dela Stevana Hristića, Đuzepea Verdija, Žorža Bizea, Aleksandra Borodina, kao i kompozicija Franca Supea, Artura Markesa, Petra Iljiča Čajkovskog i Karla Orfa.

Specijalno iznenađenje ovogodišnje Noći muzike predstavlja nastup finskog sastava Apocalyptica, koji je spojem hevi metala i klasike utemeljio novi muzički pravac i zauzeo nezamenljivo mesto na svetskoj sceni.

Još besplatnih koncerata 29. i 31. avgusta!!! Kliknite OVDE.

Noć muzike: Apocalyptica
Noć muzike: Apocalyptica

Noć muzike: Metallica u izvođenju čelista

Njihova aktuelna turneja posvećena je interpretacijama legendarnog američkog sastava Metallica – program pod imenom „Plays Metallica by Four Cellos“ ponudiće moćne i originalne interpretacije najvećih savremenih metal hitova, koje će četvorica virtuoznih čelista dočarati uživo svojim gudalima, dovodeći do usijanja zvezdano nebo iznad Ušća.

Posle bogate dvadesetogodišnje karijere, miliona prodatih ploča širom sveta i koncerata održanih u više od 40 zemalja, Apocalyptica se zauvek upisala u srca ljubitelja kvalitetnog zvuka, a beogradska publika moći će da uživa u njihovoj muzici besplatno i pod otvorenim nebom.

Letnja manifestacija pod otvorenim nebom, Noć muzike, koja je prethodnih godina okupljala oko 45.000 posetilaca svih generacija, ove godine obuhvatiće čak sedam sati vrhunskog muzičkog programa.

Ulaz na Noć muzike je slobodan, uz download besplatne mobilne aplikacije KeepApp, koja će od avgusta biti dostupna na Google Play i App Store-u, a VIP mesta će moći da se obezbede uz „All you can drink VIP PASS“.

VIP ulaznice

Cloud platforma će u drugoj polovini avgusta objediniti Beer Fest (od 14. do 18. avgusta), Music Week (od 23. do 25. avgusta) i Noć muzike (30. avgusta). Ulaz na sva tri festivala će biti besplatan, ali…

All You Can Drink VIP Pass-ovi (neograničena konzumacija pića tokom cele večeri) u prodaji su od 9. avgusta, na svim prodajnim mestima tickets.rs, po promotivnim cenama od 2000 dinara za Beer Fest i 2500 dinara za Music Week. Neograničena konzumacija u VIP zoni podrazumeva da će posetioci celo veče imati na raspolaganju sve vrste piva, kao i više od 30 vrsta alkoholnih i bezalkoholnih pića.

KeepApp aplikacija je besplatna i služiće kao ulaznica za festivale Music Week i Noć muzike, dok se na Beer Fest besplatno ulazi bez aplikacije, kao i svih godina do sada. VIP zone festivala rezervisane su za posetioce koji žele da podignu zabavu na viši nivo, i za pristup njima KeepApp aplikacija je ključna. Naime, posle kupovine VIP pass-a na prodajnim mestima tickets.rs, putem aplikacije se očitava jedinstveni QR kod, i tako se aktivira All You Can Drink VIP Pass. Budite u pripravnosti, jer KeepApp će uskoro biti dostupna na Google Play i App Store-u!

Organizatori su Beogradska kulturna mreža i Sky Music. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.