Naslovna » BG svaštara » TV i online program » HBO Go: Premijera nove serije „Naši momci“
HBO Go: Premijera nove serije "Naši momci"
HBO Go: Premijera nove serije "Naši momci"

HBO Go: Premijera nove serije „Naši momci“

Serija „Naši momci“ (Our Boys) je uzbudljiva drama koja prati istragu ubistva trojice jevrejskih i jednog palestinskog tinejdžera u Izraelu.

Prve tri epizode su već dostupne na HBO Go-u, a nove dolaze u ponudu utorkom. Premijera na HBO 3 kanalu biće 5. septembra u 22.00.

U leto 2014. godine, militantni pripadnici Hamasa kidnapovali su i ubili trojicu jevrejskih tinejdžera. Izrael je u šoku, potrešen i gnevan.

Dva dana kasnije, spaljeno telo palestinskog tinejdžera iz istočnog Jerusalima pronađeno je u šumi na zapadnoj periferiji grada. U narednim danima, Simon – agent izraelske bezbednosne službe Šin Bet, istražuje ubistvo, dok roditelji ubijenog tinejdžera otpočinju dugačko i bolno putovanje u pokušaju da dođu do pravde i pronađu utehu.

Serija je zasnovana na istinitim događajima koji su doveli do izbijanja rata u Gazi i prati istragu ubistva Muhameda Abua Kdeira. Ovo je priča o svim ljudima čiji životi su zauvek promenjeni ovim događajima.

Autori ove desetodelne serije su Hagaj Levi („Afera“), Džozef Cedar i Tafik Abu-Vael, a nastala je kao Keshet Studios i HBO koprodukcija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.