Naslovna » Izlasci » Akcije » Balkan biznis forum 2019 – poslovni događaj godine u Beogradu
Balkan Biznis Forum 2019 - poslovni događaj godine u Beogradu
Balkan Biznis Forum 2019 - poslovni događaj godine u Beogradu

Balkan biznis forum 2019 – poslovni događaj godine u Beogradu

Balkan biznis forum 2019 biće održan pod sloganom „Od Davosa do Beograda“ u Kombank dvorani će 7. novembra 2019. od 9.00 do 17.00.

Kako navode organizatori, glavne teme biće „Transformacija – budućnost liderstva i rast„.

U Beograd dolazi Herminia Ibarra, članica ekspertske mreže Svetskog ekonomskog foruma u Davosu i profesor na Londonskoj školi biznisa i Univerzitetu Harvard, za čija predavanja se u Londonu uvek traži karta više.

Kao jedna od najuticanjijih mislilaca menadžmenta i liderstva današnjice, Ibarra će na Forumu imati autorsku radionicu o promeni prakse u modernom liderstvu. Sa učesnicima će podeliti ogromno iskustvo koje je stekla kroz konsultovanje međunarodnih kompanija širom sveta. Odbacujući standardne smernice za razvoj liderstva, pokazaće koji su najefikasniji načini za promenu.

Balkan biznis forum tradicionalno okuplja donosioce odluka, generalne direktore, top menadžment kompanija, HR i L&D menadžere, menadžere prodaje i marketinga, kao i vlasnike biznisa sa celog Balkana.

Balkan biznis forum – bolja budućnost za kompanije

Kako navode organizatori, snažni timovi sa visokom motivacijom postižu najbolje rezultate.

„Zbog toga mnogi naši klijenti dovode ceo svoj menadžerski tim na naše događaje. Kada naučite nešto zajedno i imate zajedničko razumevanje budućih izazova i mogućnosti, možete stvoriti bolju budućnost za svoju kompaniju. Kompanija ne može da raste ako njeni lideri ne rastu“, poručuju.

Već treći put zaredom Balkan biznis forum je posvećen preduzetništvu, marketingu, kreativnosti i inovativnom razmišljanju. Ono što ove konferencije čini tako izuzetnim je jedinstvena kombinacija ljudi, iskustva, atmosfere i znanja. Na ovim konferencijama, predavači su najistaknutiji svetski poslovni stručnjaci, lideri, mislioci, istraživači i uticajni ljudi.

Balkan biznis forum je jedan od najatraktivnijih poslovnih događaja u region i šire. Posebna pažnja posvećuje se svakom detalju i cilj je da ovaj skup ponudi iskustvo koje pokreće na akciju, motiviše da mislite drugačije, ostavlja ljude nadahnutim.

Uz edukativne radionice, uživajte u druženju, networkingu, razmeni ideja, inspiraciji i motivaciji!

Ulaznice se mogu kupiti na sajtu manifestacije ili na blagajni Kombank dvorane.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.