Naslovna » Izlasci » Sport » Dani fudbala na Trgu republike
Dani fudbala na Trgu republike
Dani fudbala na Trgu republike

Dani fudbala na Trgu republike

Na Trgu republike biće organizovani dani fudbala, sportsko-zabavna manifestacija za decu, ali i navijače Crvene zvezde i Partizana.

Dok crveno-beli i crno-beli budu igrali utakmice u grupnoj fazi Lige šampiona i Lige Evrope, utorkom, sredom i četvrtkom na Trgu republike biće organizovani različiti sportski, kulturni i zabavni programi. Cilj je popularizacija sporta i fudbala, ali i podrška našim najvećim klubovima koji igraju u Evropi, rekao je predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.Za dž

Na Trgu su predviđene celodnevne aktivnosti, a sa najmlađima će se družiti i predstavnici naša dva najtrofejnija kluba.

Manifestaciju organizuju Grad Beograd i Fudbalski savez Srbije.

Za najmlađe Beograđane postavljen je mali teren sa veštačkom travom, gde će moći da igraju fudbal sa svojim vršnjacima, ali i da van terena žongliraju i šutiraju loptu, a biće organizovane i različite nagradne igre. Biće organizovana i besplatna škola fudbala.

Beograđani će na velikom video-bimu moći da prate sve utakmice Crvene zvezde i Partizana, koje budu igrali na evropskim takmičenjima.

Direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević pozvao je svu decu da dođu na Trg da igraju fudbal jer je to dobro za njihov razvoj. On je dodao da će i iz Fudbalskog saveza Srbije, Crvene zvezde i Partizana dolaziti predstavnici da posete decu, da se druže sa njima, podele autograme i upoznaju. (Beoinfo)

loading...

Jedan komentar

  1. A satnica nista? E jake vam informacije.. Gde, sta, kada???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.