Naslovna » Izlasci » Sport » II humanitarni fudbalski turnir „Diplomats 4 Children“
II humanitarni fudbalski turnir "Diplomats 4 Children"
II humanitarni fudbalski turnir "Diplomats 4 Children"

II humanitarni fudbalski turnir „Diplomats 4 Children“

U subotu, 14. septembra 2019. od 10.00, u Beogradu će biti održan drugi humanitarni fudbalski turnir „Diplomats 4 Children„.

Na sportskim terenima Zavoda za sport i medicinu sporta (Kneza Višeslava 72), pored fudbalskih mečeva, biće organizovan i prateći program za posetioce i decu i dobra zabava za sve koji tog dana dođu da podrže manifestaciju na terenima u Košutnjaku.

Učestvovaće brojna diplomatska predstavništa ali i druge institucije na ovogodišnjem turniru.

Cilj turnira „Diplomats 4 Children“ je prikupljanje pomoći za najugroženije. Ove godine prikupljaće se sredstva, uz pomoć svih takmičara i posetilaca, za Odeljenje za hematologiju i onkologiju Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj.

Ovo će biti prilika da vidite ambasadore i diplomate bez kravata, u šortsevima, kako u duhu sportske saradnje i konkurencije predstavljaju svoje fudbalske veštine. A sve to u prijatnoj i porodičnoj atmosferi.

Članovi Misije OEBS-a pripremili su prateći program: fudbal sa malim golovima, badminton, pikado i drugo.

Organizatori turnira su Ambasada Poljske i Ambasada Slovačke u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta Srbije.

Za sve koji žele da podrže ovu akciju otvoren je dinarski račun za donacije Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj: 840-3081761-12. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.