Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (5. septembar 2019)
Novi filmovi u bioskopima (5. septembar 2019): Vilijeva planeta
Novi filmovi u bioskopima (5. septembar 2019): Vilijeva planeta

Novi filmovi u bioskopima (5. septembar 2019)

Vilijeva planeta, Njen miris – to su novi filmovi koji će se prikazivati u domaćim bioskopima od 5. septembra 2019. godine.

Animirani film Velika avantura i horor To: Drugo poglavlje predstavili smo prošle nedelje.

U ovom pregledu pročitajte i najavu animiranog hita Priča o igračkama 4 koji će premijerno biti prikazan u sredu, 11. septembra od 18.30 u bioskopu Cineplexx Delta City.

Vilijeva planeta

https://www.youtube.com/watch?v=OqCAhngklFs

Biće ovo premijerni vikend za francuski animirani SF „Vilijeva avantura“.

Pošto je uništen brod kojim je putovao u svemir, mali Vili biva odvojen od svojih roditelja.

Njegova rezervna kapsula sleće na divlju i neistraženu planetu na kojoj, uz pomoć robota Baka, preživljava do dolaska spasilačke misije.

Glas majci glavnog junaka ovog filma pozajmila je Nina Janković koja je i sama ljubitelj animiranih filmova:

– Mislim da će klince privući avantura i prijateljstvo dečaka i robota na izmišljenoj planeti. Mama kao i svaka mama, brine za svoje dete koje je upalo u nevolju igrom slučaja – rekla je glumica, a o pripremama za ovakvu vrstu glumačkog zadatka dodaje:

– Mnogo mi je lakše kad vežbam glasove kod kuće pred svojim sinom, ali kad stvarno nešto sinhronizujem u studiju, iskreno, nije baš tako jednostavno kako što se čini na prvi pogled. To je dobar trening za glumca i volela bih da imam vremena da se tome više posvetim.

Film će biti na redovnim repertoarima bioskopa od 12. septembra.

Originalni naslov: Terra Willy: Planète inconnue. Dužina trajanja filma: 89 minuta. Država i godina proizvodnje: Francuska / 2019. Žanr: animirani, avantura, komedija. Sinhronizacija: Ammar Mešić, Vladimir Kovačević, Nina Janković, Rade Ćosić. Reditelj: Eric Tosti.

Njen miris

Pank heroina Beki pokušava da se izbori sa alkoholizmom i samodestruktivnim porivima. Takođe, pokušava i da ponovo povrati onu inspirativnu energiju zbog koje je njen bend nekada bio poznat.

Pored propalog braka i karijere, ona se fokusira na pozitivno – na snimanje novog albuma i na buduće koncerte, kako bi sačuvala svoje dete od iste budućnosti.

Radnja filma smeštena je u devedesete godine prošlog veka, a reditelj je rekao da inspiracija za film nije bila samo jedna muzičarka, već njih nekoliko koje su obeležile pank rok, grandž i alternativnu scenu u to vreme.

Originalni naslov: Her Smell. Dužina trajanja filma: 134 minuta. Države i godina proizvodnje: Grčka, SAD / 2018. Žanr: drama, muzički. Uloge: Elisabeth Moss, Cara Delevingne, Dan Stevens. Reditelj: Alex Ross Perry.

Priča o igračkama 4

Vudi je uvek bio siguran u to koje je njegovo mesto u svetu i da je njegov glavni zadatak da čuva svoje dete, bez obzira da li je u pitanju Endi ili je to Boni.

Kada Forki, igračka koju je Boni napravila kao deo zadatka, sebe proglasi otpatkom a ne igračkom, Vudi smatra da je njegova uloga da pomogne Forkiju da prihvati to da je on igračka.

Ali kada Boni na porodično putovanje ponese celu bandu igračaka, Vudi će se naći u neočekivanoj avanturi u kojoj će ponovo sresti svoju davno izgubljenu prijateljicu, Bo Pip.

Posle mnogo godina koje je provela sama, njen avanturistički duh i život u pokretu izmenili su njenu nežnu, porcelansku spoljašnjost. Vudi i Bo će shvatiti da su, kada ožive kao igračke, potpuno različiti, ali i da im je to jedna od najmanjih briga.

Film će posle premijere 11. septembra biti na redovnim repertoarima od 19. septembra.

Originalni naslov: Toy Story 4. Dužina trajanja filma: 100 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2019. Žanr: animirani, avantura, komedija. Sinhronizacija: Gordan Kičić, Milena Predić, Tamara Aleksić, Dragoljub Ljubičić Mićko, Dragan Vujić Vujke, Maja Odžaklijevska, Nada Blam. Reditelj: Josh Cooley.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.