Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Pickbox NOW: Stranci (Strangers) – sjajna nova britanska krimi serija
Pickbox NOW: Stranci (Strangers) - sjajna nova britanska krimi serija
Pickbox NOW: Stranci (Strangers) - sjajna nova britanska krimi serija

Pickbox NOW: Stranci (Strangers) – sjajna nova britanska krimi serija

Britanska krimi serija Stranci stigla je na Pickbox NOW! Ne propustite premijeru serije producenata i scenarista Harija i Džeka Vilijamsa.

U glavnim ulogama nalaze se popularni britanski glumac Džon Sim (Dr. Who, 24 Hour Party People) i nagrađivani kineski glumac Entoni Vong, kojem je ovo prva uloga na engleskom jeziku. U ostalim ulogama pojavljuju se Dervla Kirvan, Emilija Foks, Kejti Ljung i Tom Vu.

Stranci: Dalek put do istine

Džon Sim je univerzitetski profesor Džona Malrej čiji se život preokrene kad sazna da je njegova žena Megan, visokopozicionirana međunarodna razvojna radnica, poginula u saobraćajnoj nesreći na planinskom putu nadomak Hongkonga.

Džona seda u avion za Hongkong i kreće da identifikuje telo. Sam u potpuno novoj i nepoznatoj okolini, okružen lokalnim policajcima koji previše rade za premalo novaca, Džona otkrije da nesreća nije ono što se čini.

Megan je vodila opasan dvostruki život zbog kog se uplela u zlokobne poslovne spletke. Mreža zavera se širi i produbljuje sa svakim novim dokazom koji upućuje na ubistvo.

Premijeru britanske krimi serije Stranci (Strangers) gledajte na Pickbox NOW!