Naslovna » Izlasci » Trg otvorenog srca 2019-2020: besplatni programi
Trg otvorenog srca
Trg otvorenog srca

Trg otvorenog srca 2019-2020: besplatni programi

Trg otvorenog srca, kao deo beogradskog novogodišnjeg programa Beogradska zima, biće održan od 1. decembra 2019. do 2. februara 2020.

Ova manifestacija, po deveti put, biće potpuno posvećena deci, koje će dva meseca uveseljavati mađioničari, glumci, kreativci, klovnovi i razni drugi animatori. Pored pozorišnih predstava, biće upriličene i radionice dok će glumci čitati bajke.

U toku decembra program će se održavati radnim danima od 16.00 do 19.00, a vikendom od 12.00 do 18.00.

Trg otvorenog srca i za odrasle

Praznična atmosfera na Trgu otvorenog srca (Trg republike) će biti nastavljena i tokom januara.Za dž

Petkom, subotom i nedeljom će se održavati mini marketi sa različitim temama kao što su Sajam meda i njegovih proizvoda (3, 4. i 5. januar), Darovi Srbije – sajam srpskih gazdinstava (10, 11. i 12. januar), Sajam čokolade i slatkih proizvoda (17, 18. i 19. januar), Sajam vina i sira (24, 25. i 26. januar) i Sajam suvenira i ručnih radova (31. januar, 1. i 2. februar).

Sve vreme trajanja manifestacije biće postavljene i ukrašene drvene kućice u kojima će se prodavati tradicionalni novogodišnji proizvodi, koji će posetiocima šetnju centralnim delovima grada učiniti prijatnijom. Uz toplu čokoladu, čaj, kafu, kuvano vino, kolače, slatkiše i druge specijalitete, provod za celu porodicu na Trgu otvorenog srca je zagarantovan.

U okviru Toplog kutka, a u saradnji sa Sekretarijatom za zaštitu životne sredine, Beogradska kulturna mreža će organizovati i ekološko-edukativnu kampanju „Biram da recikliram“, u kojoj će akcenat biti stavljen na zamenu plastičnih kesa reciklažnim.

Manifestaciju Trg otvorenog srca realizuje Beogradska kulturna mreža u saradnji sa Gradom Beogradom, Beokom servisom i Turističkom organizacijom Beograda. (danubeogradu.rs)