Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Beti Đorđević i prijatelji: Sedamdesete na Vračaru
Beti Đorđević i prijatelji: Sedamdesete na Vračaru
Beti Đorđević i prijatelji: Sedamdesete na Vračaru

Beti Đorđević i prijatelji: Sedamdesete na Vračaru

U sredu, 25. decembra 2019. od 20.00, u Božidarcu će Beti Đorđević i prijatelji održati koncert „Sedamdesete na Vračaru„.

Muzički vremeplov kroz sedamdesete godine pored nastupa Beti Đorđević i prijatelja upotpuniće i Gradski hor Beograd.

Organizatori koncerta su GO Vračar i Božidarac.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Svojim fantastičnim glasom Beti Đorđević čini nebrojene slušaoce da se osećaju dirnuto i pomaknuto što je retkost da se vidi na današnjoj muzičkoj sceni.

Planirano je da publiku odvede u raskoš opusa hitova nastalih u drugoj polovini dvadestog veka sa fokusom na stvaralaštvo sedamdesetih godina. Tokom svoje bogate karijere ostaće prepoznatljiva po šlagerima i naravno vanvremenskom hitu „Počnimo ljubav ispočetka“, koji očekuje i publiku u Božidarcu.

Takođe, pored posebnog repetoara za ovu muzičku retrospektivu, izvešće i neke zaboravljene domaće i strane hitove koji će pokrenuti publiku i spremiti ih za prazičnu groznicu koja kreće da se širi Beogradom.

Uvod u koncert Beti Đorđević daće fantastičan Gradski hor Beograd pod vođstvom umetničkog rukovodioca, dirigenta i kompozitora Milana Mike Aćimovića. Ovaj mešoviti hor je pripremio program sastavljen od evergina i šlagerskih numera, a poseban značaj pokloniće izvođenju muzike domaćih autora.

Muzička retrospektiva posvećena sedamdesetim godinama prošlog veka sprovodi se u okviru višedelnog projekta „Vračarski vremeplov kroz sedamdesete“. Ulaz je besplatan. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.