Naslovna » Izlasci » Muzika » Klasika » Nada Kolundžija: O svetlosti, o nežnosti
Nada Kolundžija: O svetlosti, o nežnosti (foto: Danko Strahinić)
Nada Kolundžija: O svetlosti, o nežnosti (foto: Danko Strahinić)

Nada Kolundžija: O svetlosti, o nežnosti

Pijanistkinja Nada Kolundžija održaće koncert pod nazivom „O svetlosti, o nežnosti“ u petak, 13. decembra 2019. od 20.00.

Program u Svečanoj sali Skupštine grada (Dragoslava Jovanovića 2) sačinjen je od kompozicija srpskih kompozitora: Zorana Hristića, Miroslava Miše Savića. Aleksandra Damnjanovića, Dušana Bogdanovića, Ivana Elezovića, Irene Popović, Teodore Stepančić, Miloša Raičkovića i Vuka Kulenovića.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Ovim koncertom, koji će biti snimljen za kompakt disk, Nada Kolundžija završava svoju turneju po Srbiji u okviru koje je nastupala u Pančevu, Zrenjaninu, Kanjiži, Smederevu, Novom Sadu i Kragujevcu.

Nada Kolundžija je koncertna pijanistkinja, pasionirani promoter savremene muzike. Održala je više od hiljadu koncerata u dvadeset osam evropskih zemalja, ali i širom sveta. Gostovala je na brojnim festivalima i dobitnica je međunarodnih nagrada i priznanja.

Njeni solistički nastupi osobeni su po imaginativnim programima i visoko ocenjenim interpretacijama. Svoje nastupe obogatila je i sviranjem prepariranog klavira, klavira igračke, kompozicijama za klavir i traku kao i višemedijskim projektima.

Ulaz na koncert je besplatan. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.