Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Najpoznatiji detektivi su na Pickbox NOW: Poaro, inspektor Mors i Frost
Najpoznatiji detektivi su na Pickbox NOW: Poaro
Najpoznatiji detektivi su na Pickbox NOW: Poaro

Najpoznatiji detektivi su na Pickbox NOW: Poaro, inspektor Mors i Frost

Na Pickbox NOW dostupne su popularne serije sa najpoznatijim filmskim detektivima: gledajte Poaroa, inspektora Morsa i Frosta!

Poaro

Svih 13 sezona britanske detektivske serije Poaro (Agatha Christie’s Poirot) dostupno je na Pickbox NOW.

Fiktivni belgijski detektiv Poaro jedan je od najpoznatijih detektiva na svetu, a stvorila ga je spisateljica Agata Kristi. Neverovatna je činjenica da se pojavljuje u 33 romana, jednoj predstavi (Black Coffee), i u više od 50 kratkih priča koje su objavljene između 1920. i 1975.

U popularnoj seriji koja se sastoji od ukupno 70 epizoda, Poara glumi genijalni glumac Dejvid Suše. Svaka epizoda je adaptacija romana ili kratke priče Agate Kristi, a Poaro je glavni detektiv u istrazi zločina, najčešće ubistva.

Inspektor Mors

Najpoznatiji detektivi su na Pickbox NOW: Inspektor Mors

Svih 12 sezona britanske detektivske serije Inspektor Mors (Inspector Morse) dostupno je na Pickbox NOW. Popularna serija se zasniva na serijalu romana pisca Kolina Dekstera, a na listi 100 najboljih britanskih serija svih vremena, Inspektor Mors se nalazi na 42. mestu.

Njenoj popularnosti svedoče i dve spinof serije – reč je o detektivskim serijama Lewis i Endeavour.

U glavnoj ulozi je Džon To kao inspektor Mors, a glumac je rekao da uživa u tome što je njegov lik potpuno drugačiji od Poaroa ili Šerloka Holmsa, koje je okarakterisao kao klasične detektive.

Naime, iako briljantan, Mors nije uvek u pravu. Često ume da uhapsi pogrešnog čoveka ili da nešto zaključi pogrešno. Ironične okolnosti uvek se upletu u slučaj koji istražuje.

Frostov pristup

Najpoznatiji detektivi su na Pickbox NOW: Frostov pristup

Svih 15 sezona detektivske serije Frostov pristup (A Touch of Frost) dostupno je na Pickbox NOW. Jedna od dugovečnijih i briljantnijih serija na televiziji, A Touch of Frost zasniva se na romanima pisca R. D. Vingfilda.

U glavnoj ulozi je Dejvid Džejson kao Džek Frost, iskusni i predani detektiv koji često ima problema sa svojim nadređenima.

Frost je veoma empatičan detektiv, a njegovi talenti i osećajnost upotpunjeni su čudnim karakterom – on pije čajeve i kafe drugim ljudima, nemarno se oblači i izuzetno je neuredan.

Sa papirologijom ne želi da ima posla, pa često taj deo umesto njega moraju da odrade kolege. Nikad ne koristi policijsku beležnicu da zapiše dokaze ili podatke o slučaju, on beleži stvari na različite papiriće koje nađe u džepu.

Uživajte u rešavanju zanimljivih slučajeva s najboljim detektivima na svetu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.