Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Soul Society: Prekardashians i Oleg Kirejev & Vasil Hadžimanov
Soul Society: Prekardashians i Oleg Kirejev & Vasil Hadžimanov
Soul Society: Prekardashians i Oleg Kirejev & Vasil Hadžimanov

Soul Society: Prekardashians i Oleg Kirejev & Vasil Hadžimanov

Soul Society ovog vikenda, od 17. do 19. januara 2020, predstavlja bend Prekardashians i dva vrsna muzičara: Olega Kirejeva i Vasila Hadžimanova.

Soul Society: Prekardashians

U petak, 17. januara od 22.00, u dorćolskom klubu na Skveru Mire Trailović, nastupiće Prekardashians, bend kome je groove u srcu.

Ovog petka gruvaju i vode vas na putovanje kroz nekoliko decenija muzike, čiji je cilj neprekidno mrdanje kukovima.

Poznati su po energičnim izvedbama najvećih hitova Stivija Vondera, grupa Chic i Jamiroquai, Majkla Džeksona i mnogih drugih. Ne propustite da ih čujete uživo i prisetite se vremena najboljih đuski pod svetlima disko kugle.

Cena ulaznice je 300 RSD, a rezervacije važe do 22.30.

Soul Society: Oleg Kirejev & Vasil Hadžimanov

U subotu i nedelju, 18. (22.00) i 19. januara (21.00), na sceni će se naći najveći etno džez pijanista Srbije i najveći etno džez saksofonista Rusije.

Oleg Kirejev i Vasil Hadžimanov izvešće džez kompozicije u neponovljivim aranžmanima, prožete ruskim i srpskim tradicionalnim melosom.

Ruski džez i balkanski fjužn – tako bi u nekoliko reči moglo da se opiše usmerenje programa koju će muzičari predstaviti ne samo ljubiteljima džeza, već i svim poštovaocima sjajnog i sadržajnog zvuka.

Cena ulaznice je 500 RSD. Ostalo je malo ulaznica koje će se prodavati samo na ulazu u klub, na dan događaja. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.