Naslovna » Izlasci » Pozorište » Studio Centar i Dom omladine Beograda: Nove premijere u 2020. godini
Studio Centar: "Dnevnik Ane Frank" u Domu omladine Beograda
Studio Centar: "Dnevnik Ane Frank" u Domu omladine Beograda

Studio Centar i Dom omladine Beograda: Nove premijere u 2020. godini

Studio Centar i Dom omladine Beograda i u 2020. nastavljaju sa uspešnom realizacijom pozorišnog repertoara za mladu publiku, koji je započet u proleće 2017.

Tokom prvih meseci 2020. godine, ovaj jedinstveni pozorišni repertoar biće bogatiji za dva nova naslova: „Epska fantastika„, po originalnom tekstu Đorđa Kosića (28. i 29. januar) i „Devedesete u kraju„, po istoimenom hit tinejdž romanu Jovane Ristić (26. i 27. februar).

U martu i aprilu očekuju nas i već dobro poznati stari naslovi: „Deca na internetu 2„, „Dnevnik Ane Frank„, „Borilački klub„, i „35 kalorija bez šećera“ kao i reprize pomenutih novih predstava.

Studio Centar priprema i tribine

Pored Velike sale i sale Amerikana, u kojima su se do sada održavale predstave, od ove godine biće aktiviran i prostor Kluba Doma omladine koji će doprineti intimnijem i jačem doživljaju određenim pozorišnim programima.

Do kraja sezone Dom omladine Beograda i Studio Centar će pored igranja pozorišnih predstava za mladu publiku, organizovati i tribine posle izvođenja većine predstava, odnosno razgovore sa publikom na temu kojima se predstave bave, što se i do sada pokazalo kao dobar model razjašnjavanja osetljivih pitanja mladoj publici.

Publika je posebno bila zadovoljna tim segmentom programa, jer se tako mladima ne ostavlja prostor za pogrešno tumačenje pojedinih postupaka, likova i scena u predstavama, dok sa druge strane mladi imaju priliku direktno da razgovaraju sa akterima predstave i postave im pitanja koja žele.

Ulaznice za sve predstave su u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, kao i putem sajta: www.tickets.rs po ceni od 500 dinara. Za grupne i školske posete obezbeđen je dodatni popust, a informacije o popustima dostupne su preko Studija Centar. (danubeogradu.rs)