Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » The Frajle u Kombank dvorani
The Frajle u Kombank dvorani
The Frajle u Kombank dvorani

The Frajle u Kombank dvorani

The Frajle, popularne Novosađanke, vraćaju se na koncertnu scenu Beograda. Nastupiće u Kombank dvorani, 23. marta 2020. od 20.00.

Nakon što su maja prošle godine objavile veoma zapažen peti studijski album pod nazivom „Obraduj me“, koji čine obrade poznatih domaćih hitova i posle burne letnje i zimske turneje, četvoročlani ženski sastav, The Frajle, prve dane proleća započeće u bivšoj Dvorani Doma sindikata.

Zbog velikog interesovanja, The Frajle su zakazale još dva koncerta, 24. i 25. marta od 20.00.

The Frajle - treći koncert

The Frajle: ženski bećarac

Četiri dame Marija, Nevena, Jelena i Nataša poznate po originalnom, arhaičnom stilu oblačenja i čiji se muzički stil tumači kao „vojvođanski tango“ ili „ženski bećarac“, vlasnice su četiri autorska albuma (Naš prvi album sa putovanja, 2012; A strana ljubavi, 2014; B strana ljubavi 2015; Ljubav na dar, 2017).

Godine 2019. objavljuju CD „Obraduj me“, gde na vrlo autentičan način predstavljaju obrade pesama, koje su bili zapaženi hitovi, dok im u pesmama gostuju originalni izvođači tih pesama.

U toku jedanaest godina „muzičkog putovanja“ proputovale su pola sveta, ali i obišle sve zemlje bivše Jugoslavije. „Iskaču iz šina“ u odnosu na druge podatkom da su nastupale u avionu na 10.000 metara, ali i u Evropskom parlamentu u Briselu, bolnici, manastiru, dečijem vrtiću, ali i na brojnim humanitarnim koncertima.

Rado su viđene na festivalima, pa njihov bogat karijerni opus opisuju između ostalih Radijski festival iz 2013. kada su se predstavile pesmom „Pare vole me“, Devete Runjićeve večeri (2013), Proleće u Beogradu (2014), ali i CMC festival u Vodicama (2019), gde su nastupile pesmom „Zlato“ te Splitski festival (2019) gde su nastupile sa vrlo zapaženom pesmom „Noćas si moje vino“.

Cene ulaznica su od 1.700 do 2.500 RSD. Karte se prodaju na blagajni Kombank dvorane i u okviru mreže Ticket Vision. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.