Naslovna » Porodica » Deca » Zimski raspust na Zvezdari: Besplatni časovi plesa za decu
Zimski raspust na Zvezdari: Besplatni časovi plesa za decu
Zimski raspust na Zvezdari: Besplatni časovi plesa za decu

Zimski raspust na Zvezdari: Besplatni časovi plesa za decu

Zimski raspust na Zvezdari biće još zabavniji jer ova opština i Plesni klub „Aurora“ organizuju besplatne časove plesa za decu.

Program „Besplatni plesni februar“ namenjen je zainteresovanoj deci uzrasta od sedam do 15 godina. Deca će biti u mogućnosti da besplatno pohađaju časove različitih plesnih stilova.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Časovi će se održavati dva puta nedeljno, subotom i nedeljom, u prostorijama Plesnog kluba „Aurora“ (Ustanička 189), a polaznici se mogu odlučiti za jedan od tri ponuđena plesna stila: latino plesovi, show dance i hip hop.

Cilj programa je upoznavanje što više dece na našoj opštini sa prelepim svetom sportskog i modernog plesa.

U eri velikih plesnih šou programa i ogromne popularizacije plesa kao zdravog načina života, idealnog izbora za rekreaciju i velikih mogućnosti koje nudi za dalje profesionalno sportsko bavljenje, Plesni klub „Aurora“ kao dugogodišnji lider u oblasti plesa i organizator mnogobrojnih plesnih manifestacija i takmičenja u Beogradu, nudi svojim polaznicima idealnu priliku da u februaru plešu sa nama i otkriju ovu prelepu disciplinu.

Rezervacije i prijave kao i dodatne informacije mogu se dobiti na telefon Plesnog kluba „Aurora“ 069/2881-776.

(danubeogradu.rs)