Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Dom omladine Beograda: Igor Vins i Feliks Sabal-Leko + gosti – Zadajemo ritam
Dom omladine Beograda: Igor Vins i Feliks Sabal-Leko + gosti - Zadajemo ritam
Dom omladine Beograda: Igor Vins i Feliks Sabal-Leko + gosti - Zadajemo ritam

Dom omladine Beograda: Igor Vins i Feliks Sabal-Leko + gosti – Zadajemo ritam

U petak, 3. aprila 2020. od 21.00, u Domu omladine Beograda nastupiće Igor Vins i bubnjar Feliks Sabal-Leko. Cena ulaznice je 700 RSD.

Na poziv našeg najboljeg majstora ritma i harizmatičnog autora, Igora Vinsa (Vince), u Beograd dolazi Feliks Sabal-Leko (Felix Sabal-Lecco), jedan od najslavnijih bubnjara sveta svoje generacije!

Pod sloganom „Zadajemo ritam„, u sali Amerikana, ovaj dvojac će održati jedinstven koncert sa nekim od najistaknutijih muzičara sa ovih prostora kao specijalnim gostima. Očekujte neponovljivo i jedinstveno muzičko iskustvo nabijeno fank, afro i soul vibracijama!

Bubnjar i pevač Feliks Sabal-Leko, nametnuo se kao vanserijski muzičar koji je ponikao na žanrovski bogatoj multikulturnoj sceni Francuske. Poreklom iz Kameruna, još od osamdesetih godina je svojim neverovatnim sviračkim umećem umnogome određivao smer kojim će se afrički ritmovi preplitati sa pop, fank i džez muzikom sveta.

Ovaj jedinstveni vizionar na svom instrumentu, ima tu moć da uvek istovremeno zabavi publiku i podari joj plemeniti utisak da su na njegovom koncertu prisustvovali nečemu izuztenom, što se može nazvati samo vrhunskom umetnošću.

Tokom svoje karijere duge već više od četiri decenije, snimao je mnoge albume i svirao brojne turneje sa najpoznatijim muzičarima sveta.

Uz Feliksa i Igora Vinsa, te večeri zajedno na sceni nastupiće i neki od najupečatljivijih muzičara sa ovih prostora – Vasil Hadžimanov, Iva Ikon, Jovan Matić, Stevan Milijanović, Zoran Majstorović i drugi gosti.

Ulaznice su u prodaji preko Ticket Vision mreže. (danubeogradu.rs)