Naslovna » BG svaštara » Književnost » Knjige za letnji raspust 2020: Preporuka iz Kreativnog centra
Knjige za letnji raspust 2020: Preporuka iz Kreativnog centra
Knjige za letnji raspust 2020: Preporuka iz Kreativnog centra

Knjige za letnji raspust 2020: Preporuka iz Kreativnog centra

Pored šetnje, vožnje bicikle i rolera, društvenih igara, igrica i igranja sa drugarima napolju, čitanje knjige i rešavanje zadataka je još jedan dobar način da deca provedu vreme u danima koji su pred njima.

Izdavačka kuća Kreativni centar preporučuje interesantne knjige koje možete ponuditi deci kao jednu od aktivnosti tokom letnjeg raspusta.

Na putu i Na raspustu

Ove male radne knjige za mlađe osnovce sadrže više vrsta aktivnosti: 15 igara zapažanja, 15 mozgalica i 15 lavirinata koje dete rešava pomoću poklon-flomastera piši-briši na putu i na raspustu.

U raznovrsnim situacijama povezanim s putovanjima dete će pronalaziti skrivene predmete, uočavati razlike, pronalaziti uljeze, rešavati sudoku, osmosmerke, lavirinte i mnoge druge zabavne zadatke.

Vežbam na raspustu i zabavljam se 1, 2, 3Kreativni centar: Vežbam na raspustu i zabavljam se 2

Uz ovu radnu svesku dete će moći za vreme raspusta da uvežbava školsko gradivo na zabavan način. Zadaci su podsticajni i usklađeni s gradivom prvog, drugog i trećeg razreda.

Teme zadataka su povezane s gradivom srpskog jezika, matematike i Sveta oko nas. Za svaki dan raspusta predviđena je po jedna aktivnost. Odlično rešenje za kreativno korišćenje detetovog slobodnog vremena na raspustu!

Najbolje igre na papiru

Super iks-oks, podmornice, gusenica, vešanje, minsko polje…

Od dobro poznatih do davno zaboravljenih – predškolce i mlađe osnovce očekuje mnoštvo igrica koje pružaju dobru zabavu i mnogo različitih izazova.

Priručnik za 50 tajnih misijaKreativni centar: Priručnik za 50 tajnih misija

Špijuniraj, istražuj, skrivaj, ššš!, kreći se kao nindža, glumi, eksperimentiši, putuj, upoznaj, planiraj, osvajaj…

Priručnik za 50 tajnih misija nudi 50 izazova za prave tajne agente koji nameravaju da prežive u svetu odraslih.

Zabava za usput

U knjizi Zabava za usput nalaze se 324 zabavne igre i aktivnosti koje će roditeljima i deci prekratiti vreme u najrazličitijim situacijama – za vreme dugotrajne vožnje automobilom, u restoranima, u lekarskim i mnogim drugim čekaonicama, u kilometarskom redu u supermarketu itd.

Igre se mogu igrati na različitim mestima i u bilo koje vreme, a za većinu njih nisu potrebni nikakvi posebni rekviziti.