Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Drugi Karavan zimnice na Kalenić pijaci
Karavan zimnice (foto: Pixabay)
Karavan zimnice (foto: Pixabay)

Drugi Karavan zimnice na Kalenić pijaci

Drugi ovogodišnji pijačni Karavan zimnice biće organizovan i ovog vikenda, u subotu i nedelju, 24. i 25. oktobra 2020. od 8.00 do 16.00, na Kalenić pijaci.

Predstaviće se poljoprivredni proizvođači sa svojom slatkom i slanom zimnicom, medom, zanatskim proizvodima, vinima. Svi posetioci Kalenić pijace pored svežeg voća i povrća, imaće priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi.

U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, svi sugrađani imaće mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, različitih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova i mnoge druge specijalitete po pristupačnim cenama.

Organizacijom sajma Karavan zimnice, JKP „Gradske pijace“ pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda, navode iz ovog preduzeća.

JKP „Gradske pijace“ podseća posetioce beogradskih pijaca i da ostanu odgovorni, da održavaju preporučenu udaljenost, kao i da nose zaštitne maske. (danubeogradu.rs)