Naslovna » BG svaštara » Književnost » Kreativni centar: Oktobar 2020. je mesec knjige!
Kreativni centar: Oktobar 2020. je mesec knjige!
Kreativni centar: Oktobar 2020. je mesec knjige!

Kreativni centar: Oktobar 2020. je mesec knjige!

Kreativni centar je pripremio mnogo zanimljivih akcija za čitaoce tokom oktobra 2020, iako Sajam knjiga ove godine neće biti održan.

Ova izdavačka kuća će svojim čitaocima tokom oktobra ponuditi brojne prodajne akcije, sajamske popuste i preporuke knjiga za sve uzraste. Pratite njihov sajt i posetite njihove knjižare u Beogradu, u kojima odgovorno poštuju sve propisane mere zaštite.

Povodom Dečje nedelje, od 5. do 11. oktobra čitaoce očekuje posebna akcija.

Deset odabranih knjiga Kreativnog centra koje su tokom godina dobile nagradu Neven biće na posebnom popustu.

Tradicionalna nagrada Neven, najstarija i najznačajnija nagrada u oblasti kulture za decu, ustanovljena je 1955. godine. Dodeljuje se u tri kategorije: beletristika, ilustracija knjige ili slikovnice i popularna nauka. Za 30 godina postojanja Kreativni centar je osvojio čak 28 Nevena!

Kao i svakog meseca, tu su i dve odlične vikend-akcije (od 2. do 6. oktobra i od 16. do 20. oktobra), u okviru kojih će od petka do utorka cene osam odabranih knjiga biti snižene za 50%.

Od 23. oktobra do 2. novembra na sajtu www.kreativnicentar.rs, kao i u knjižarama Kreativnog centra u Beogradu čitaoce očekuje Sajam knjiga Kreativnog centra. U tom periodu izdanja ovog izdavača moći ćete da kupite po posebnim, sajamskim cenama uz dodatne pogodnosti.

U Kreativnom centru pripremaju i odlične sajamske preporuke, nagradne igre, kao i podsećanje na pojedina starija izdanja uz koja su odrastale generacije čitalaca.

Sve akcije važe na sajtu ove izdavačke kuće i u knjižarama:

  • Klub knjižara Kreativni centar, TC Eurocentar, Makedonska 30, Beograd i
  • Klub knjižara Kreativni centar, Uroša Martinovića 12 (ulaz iz Omladinskih brigada), Novi Beograd..

Za sve one koji se raduju oktobru Kreativni centar je pripremio posebno iznenađenje – jesenju pozadinu u formatima za računar i telefon možete preuzeti sa sledećih linkova:

Preuzmi pozadinu za telefon

Preuzmi pozadinu za računar