Naslovna » Izlasci » Sport » Meridianbet: Šest predloga za klađenje na NFL + bonus dobrodošlice
Meridianbet: Šest predloga za klađenje na NFL + bonus dobrodošlice
Meridianbet: Šest predloga za klađenje na NFL + bonus dobrodošlice

Meridianbet: Šest predloga za klađenje na NFL + bonus dobrodošlice

Osma nedelja najpopularnijeg američkog sporta – NFL – donosi šest ultra zanimljivih divizijskih duela. Zato – pravac kladionica Meridianbet!

A Meridianbet donosi specijalni bonus 1000 dinara za online i uživo klađenje, bez ikakvih uslova. Svi su uslovi ispunjeni za savršeni NFL vikend.

Bonus možeš odmah preuzeti.

Najzanimljiviji je svakako duel između Baltimora i Pitsburga. Ekipa Stilersa je jedini preostali tim bez poraza ove sezone. Rotlsberger igra na visokom nivou i u ovoj sezoni već je bacio 13 TD i 4 presečene lopte. Otkrovenje sezone je ruki hvatač Čejs Klejpul koji je u 6 utakmica postigao isto toliko TD. Preko puta će sada stajati jedan od najboljih sekonderija u ligi. Sa druge strane, odbrana Pitsburga je možda i bolji deo tima, a jedna nedelja pauze je svakako dobro došla timu iz Merilenda.

Predlog za klađenje: manje od 46 poena na meču – under 46.5 (kvota 1.88)

U istoj konferenciji, ali na istoku, Bafalo Bilsi će probati da praktično okončaju sezonu Nju Inglanda. Patriote imaju više poraza nego pobeda u ovoj fazi sezone prvi put od 2002. godine kada su imali skor 3-4. Ukoliko Džoš Alen nastavi sa dobrom igrom (preko 2000 jardi, 16 TD, 4 INT) može da stavi Bila Beličika u veoma tešku poziciju pred drugi deo sezone. Ali, koliko je samo puta ekipa Patriota uspevala da se iščupa sa ivice ambisa?

Predlog za klađenje: pobeda Patriota uključujući i produžetke – winner 2 (kvota 2.70)Promo

San Francisko takođe igra divizijski meč i to veoma bitan protiv Sijetl Sihoksa u gostima. Četa Kajla Šenahana je veoma oslabljena povredama, ali vezala je dve pobede protiv Remsa i Nju Inglanda. Odbrana Sijetla je najslabija od početka ere Pita Kerola. Do tzv. Trade Deadline perioda, navijači Sijetla će jednostavno morati da se nadaju da će Ras nastaviti da kuva i da će napad Sihoksa postizati više poena od protivničkih. Ipak, ovde ne vidimo previše poena.

Predlog za klađenje: manje od 53 poena na meču (kvota 1.85)

Na severu NFC konferencije već je vreme za revanš Grin Bej Pekersa i Minesota Vajkingsa. Rodžers je doneo pobedu timu iz Viskonsina u prvom kolu i pokušaće to da ponovi protiv oslabljene odbrane Minesote. QB Pekersa igra odlično (17 TD, 2 INT) i jedino je bio slab u drugoj četvrtini protiv Tampe što je odbrana Baksa iskoristila i sa dve presečene lopte stavila utakmicu van domašaja Rodžersa. Ipak, Majk Zimer neće odustati od sezone i postoje aduti i u timu Minesote. Ipak, poverenje ide domaćinima.

Predlog za klađenje: pobeda domaćih sa više od 6 poena razlike – H1 (kvota 1.80)DuB - vinjeta: 18+

Džastin Herbert u divizijskom duelu protiv Denver Bronkosa potražiće drugu pobedu LA Chargersa, posle prve koju je zabeležio protiv Džeksonvila. Herbert za sada igra izvanredno i najbolji je QB u ligi po rejtingu na trećem daunu. Sa druge strane, odbrana Denvera igra odlično i pored izostanaka zvezde tima Vona Milera, Kejsija i Pursela, ali napad i Dru Lok imaju velike probleme, plus su tu povrede. Ali verujemo da je sada pravi trenutak da Bronkosi pokažu svoj kvalitet.

Predlog za klađenje: pobeda domaćih (kvota 2.55)

Poslednje divizijsko rivalstvo igra se u nedelju na ponedeljak u prajm tajmu, kada će Filadelfija Iglsi dočekati Dalas Kaubojse. Iako Karson Venc ispred sebe ima samo jednog startnog linijaša Džejsona Kelsija, Iglsi će biti favoriti u ovom meču. Odbrana Dalasa je najgora po broju primljenih poena i ako nastave ovim tempom oboriće rekord odbrane Baltimor Koltsa koja je 1981. godine primila 533 poena. Pod znakom pitanja je i QB Endi Dalton zbog udarca u glavu protiv Vašingtona.

Predlog za klađenje: pobeda domaćih sa više od 9 poena razlike – H1 (kvota 1.96)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.

8 komentari

  1. Napokon za jos neki sport da se moze igrati

  2. Trebace jos bonusa Ako ne otkazu sve do sledece godine..

  3. Do kad vaze ovi bonusi?Nadambse da se nece mnogo togs odloziti zbog korone.

  4. Kao neko ko prati NFL ,predlozi su odlicni a i kvote sasvim ok

  5. Isplati se igrati svaki sport ovde bonusi i kvote su sjajni

  6. Obozavam nfl a bonus je super

  7. Vredi iskoristiti bonus na nfl

  8. Za ljubitelje NFL-a, ovo je sjajna prilika da uzmu bonus i odigraju ove odlicne predloge meridiana