Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2020“: U subotu prvo izvlačenje
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2020"
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2020"

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2020“: U subotu prvo izvlačenje

Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre Vlade Srbije „Uzmi račun i pobedi 2020“ biće održano u subotu, 28. novembra 2020. od 17.55.

Direktan prenos biće na prvom programu Radio-televizije Srbije.

Građani su od 15. oktobra do 25. novembra poslali rekordnih 28 miliona fiskalnih računa i slipova, odnosno 2.800.000 koverata. Sve pristigle koverte, kao i one koje budu poslate zaključno sa petkom, ravnopravno konkurišu za nagrade bez obzira na odlaganje prethodnog izvlačenja, do kojeg je moralo da dođe usled proglašenja trodnevne žalosti u Republici Srbiji.

Nagrade iz odložene emisije biće dodeljene 26. decembra u okviru novogodišnjeg izvlačenja, poslednjeg u prvom krugu, kada će srećne dobitnike obradovati 10 automobila marke „fijat 500 L“ i dva stana u prestonici – jedan u Zemunskim kapijama i jedan u Beogradu na vodi.

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2020”.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Vlada Srbije još jednom podseća građane na to da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu, niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Apeluje se na građane da pošiljke spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Organizacija nagradne igre jedna je od aktivnosti predviđenih Nacionalnim programom za suzbijanje sive ekonomije, a naslanja se na pozitivna iskustva iz prethodnih godina.

Po istraživanju NALED-a, u prethodnom krugu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“, učestvovao je 41 odsto građana Srbije, direktno ili preko članova porodice, koji su poslali više od 107 miliona fiskalnih računa i slipova, minimalne procenjene vrednosti od 37,4 milijardi dinara.

Sve informacije o nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku.

 (danubeogradu.rs)