Naslovna » BG svaštara » Promocije » Novo DigitBiz takmičenje Univerziteta Metropolitan: #TikTok Challenge i 1.000 € za prvu godinu studija na Fakultetu za menadžment
Novo DigitBiz takmičenje Univerziteta Metropolitan
Novo DigitBiz takmičenje Univerziteta Metropolitan

Novo DigitBiz takmičenje Univerziteta Metropolitan: #TikTok Challenge i 1.000 € za prvu godinu studija na Fakultetu za menadžment

Svake godine Univerzitet Metropolitan organizuje takmičenja iz oblasti menadžmenta, dizajna i IT-a za srednjoškolce 3. i 4. razreda.

u okviru ovih takmičenja oni mogu da osvoje vredne nagrade i postanu deo tima uspešnih MET studenata.

Kako je 2020. godina za sve donela nov način svakodnevnog života koji je prilagođen različitim situacijama, tako je i Univerzitet Metropolitan pratio svetske trendove, inovativnosti, i za prvo takmičenje u ovoj školskoj godini predstavlja DigitBiz – #TikTok Challenge, 48 h online biznis hakaton, gde će srednjoškolci biti u prilici da pokažu svoju inovativnost u domenu biznisa i menadžerskog razmišljanja, i osvojiti vrednu nagradu od 1.000 € za prvu godinu studija na Fakultetu za menadžment.

Zadatak za sve zainteresovane učesnike će biti da osmisle način na koji će njihov brend predstaviti na Tik-Tok društvenoj mreži, ali koji brend ili biznis će biti u pitanju – takmičari DigitBiz #TikTok Challenge-a će saznati na početku samog 48 h hakatona.

Prijave su otvorene do 7. decembra, a sve detalje o takmičenju DigitBiz – #TikTok Challenge možete videti na OVOM LINKU.

Prijavite se i budite deo prvog online Tik-Tok hakatona u regionu!

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.