Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2020“: Peto i poslednje izvlačenje prvog kruga
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2020" (ilustracija: uzmiracun.rs)
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2020" (ilustracija: uzmiracun.rs)

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2020“: Peto i poslednje izvlačenje prvog kruga

Vlada Srbije saopštila je da će peto i poslednje izvlačenje prvog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ biti održano 26. decembra od 17.55.

Obezbeđen je direktan prenos na prvom programu Radio-televizije Srbije.

Građane koji učestvuju u borbi protiv sive ekonomije u subotu očekuju:

  • 10 automobila marke „fijat 500 L“,
  • trosoban stan u Zemunskim kapijama i
  • glavna premija prvog kruga – stan u Beogradu na vodi.

U ovom trenutku u konkurenciji je blizu 6.000.000 koverata, što znači da su građani do sada poslali neverovatnih 60 miliona računa i slipova, a do ovog trenutka su najodgovorniji građani Vranja, Savskog venca i opštine Blace.

Sve koverte koje su stigle na dobro poznatu adresu „Uzmi račun i pobedi 2020“ ostaju u igri i za drugi krug nagradne igre, koji je planiran za početak sledeće godine.

Građani još imaju vremena da učestvuju u velikom finalnom izvlačenju.

Sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće do petka, odnosno poslednjeg radnog dana koji prethodi danu izvlačenja, naći će se u subotu u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

Vlada Srbije još jednom podseća građane na to da učešće u nagradnoj igri ne predstavlja dodatni epidemijski rizik, s obzirom na to da nema potrebe za čekanjem u redu, niti ulaskom u poslovnice pošte.

Apeluje se na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2020”.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije, dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Bitno je da svi učesnici obrate pažnju na to da li su koverte dobro popunjene i da li su tačno upisali sve elemente na koverti, jer će u slučaju izvlačenja takve koverte, ista biti smatrana za nevažeću.

Sve informacije o nagradnoj igri, kao i rang-listu najodgovornijih lokalnih samouprava, građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem imejla kontakt@uzmiracun.rs, za sva dodatna pitanja i podršku.