Naslovna » BG svaštara » Promocije » Volonteri kompanije Meridianbet danima obilaze žarišta epidemije širom Srbije
Volonteri kompanije Meridianbet danima obilaze žarišta epidemije širom Srbije
Volonteri kompanije Meridianbet danima obilaze žarišta epidemije širom Srbije

Volonteri kompanije Meridianbet danima obilaze žarišta epidemije širom Srbije

Epidemiološka situacija u našoj zemlji i dalje je veoma ozbiljna, a zbog epidemije COVID-19 od prethodne sedmice na snazi i nove mere širom Srbije.

Virus korona više nije samo zdravstveni, već ozbiljan ekonomski izazov za društvo i državu u celini.

Doniravši do sada više od 50 miliona dinara, kompanija Meridian čitave 2020. godine vodi borbu za što bržu pobedu nad pandemijom i kroz podršku lokalnim zajednicama nalazi se na raspolaganju lekarima i medicinskom osoblju širom Srbije.

U sedmici za nama Meridian je obišao i uručio donacije Infektivnoj klinici KCS, kao i Domu zdravlja Ub.

Pažljivo prateći situaciju u celoj Srbiji, kompanija Meridian još jednom je hitno reagovala i ponovo posetila Infektivnu kliniku Kliničkog centra Srbije.Promo

Ovoga puta, donirani su bolnički ležajevi kako bi se ojačali smeštajni kapaciteti ove ustanove i primio što je moguće veći broj pacijenata sa kritičnom kliničkom slikom. Ova ustanova nalazi se u samom špicu udara talasa pandemije i dnevno izvrši više od 400 pregleda.

Jedno od epidemioloških žarišta je i Kolubarski okrug, a posebno opština Ub, koja je takođe proglasila vanrednu situaciju. U ovoj opštini zdravstveni sistem nalazi se u stanju maksimalne mobilisanosti, budući da je više od 250 zaraženih, te da se obavi preko 170 pregleda dnevno. Tim povodom, kompanija Meridian posetila je Dom zdravlja Ub i uručila značajnu donaciju u vidu deficitarne medicinsko – tehničke opreme.DuB - vinjeta: 18+

U okviru velikog programa podrške lokalnim zajednicama, Meridianbet je do sada novčano i tehnički podržao zdravstvene ustanove u više od 60 gradova i opština Srbije.

13 komentari

 1. Svaka cast Meridianu sve vece kompqnije treba da se ugledaju na njih

 2. Bravo, na dobrom ste putu da pomognete svakom gradu i opštini u Srbiji

 3. Svakodnevno dobrim i humanim delima nevernim tomama zapušavate usta. BRAVOOO

 4. Jednom rečju sjajni ste, svuda stici i pomoćo

 5. Humanost i solidarnost su sada najpotrebniji.Svaka pomoc je dobrodosla,a Meridian je vec vise puta ucestvovao u obliku donacija poklona,novca,lekova,kako medicinskim ustanovama sirom zemlje, tako i pojedincima…Ovo je apsolutni primer svima kako treba raditi u skladu sa mogucnostima, a ne reklamirati se sa skupim i besmislenim reklamama…Svaka cast ,nastavite samo tako….

 6. Bravo za Meridian…tako se pokazuje humanost…veliki respekt.

 7. Stalno citam o humanosti meridiana, svaka im cast.. Vreme je da se i druge kompanije ugledaju na njih

 8. Bravo za Meridian sto je usao ovako duboko u ulog!

 9. Divno!Nadam se da ce ovo pokrenuti i ostale ljude da se prikljuce.

 10. Svaka cast meridianu na humanosti.. Treba pomagati u ovim teskim vremenima nadam se i da ce se drugi ugledati na vas..

 11. Bravo za meridian.. U ovo doba korone jako je potrebno pomagati kako znamo i umemo drago mi je da tako jaka kompanija pomaze.. I drugi bi trebali tako

 12. Nije lako ni jednoj kompaniji u ova, losa i crna vremena, zato im skidam kapu, sto i pored svojih troskova i gubitaka koje sada i kladionice trpe, sirom Srbije doniraju i pruzaju pomoc.

 13. Definitivno kompanija koja treba biti primer mnogim firmama. Pored svih mera koje idu na stetu kladionica, oni i dalje ne staju nego pomazu. Ugledajte se privrednici koji niste osetili ove restriktivne mere na Meridian

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.