Naslovna » BG svaštara » Promocije » Meridian: Paketići za decu sa onkologije
Meridian: Paketići za decu sa onkologije
Meridian: Paketići za decu sa onkologije

Meridian: Paketići za decu sa onkologije

Najveća je radost božićnih praznika zajedništvo, trpeza i iskreni osmesi dece. Zato se i u danima za nama kompanija Meridian pobrinula da praznični duh radosti dopre do naših najmlađih sugrađana – onih koji već sada vode najvažnije životne bitke.

Kompanija Meridian i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović uručili su paketiće Udruženju „Uvek sa decom“, koje se već trideset godina brine o lečenju mališana na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

– Nadam se da ćemo im ulepšati predstojeće praznike, sa velikom željom da što pre ozdrave i da se vrate svojim redovnim aktivnostima, porodici i drugarima – rekla je Vujović i zahvalila se društveno odgovornoj kompaniji Meridian na obezbeđenoj donaciji, kao i udruženju „Uvek sa decom“ koje će se pobrinuti da paketići stignu do mališana kojima su namenjeni.Promo

Pored činjenice da su božićni praznici svojevrsna tradicija kada je reč o donacijama kompanije Meridianbet, poseta Udruženju „Uvek sa decom“ nastavak je opsežne kampanje u kojoj je ovaj evropski poslovni brend, usred pandemije, kroz donacije neprekidno na kriznim žarištima širom Evrope. To su prepoznali i najviši državni organi, čime je još jednom potvrđena reputacija Meridiana kao apsolutnog regionalnog lidera u svojoj delatnosti, ali i odgovornom poslovanju.

– Božićni praznici su, već tradicionalno, period humanosti u Meridianu, kada se trudimo da pomognemo i bar malo ulepšamo praznični period mališanima – superherojima, koji se bore za ozdravljenje od najtežih bolesti. Drago nam je da smo u saradnji sa ministarkom Irenom Vujović danas obradovali mališane koji se leče na dečjem odeljenju Instituta za onkologiju – istakao je Damjan Stamenković, direktor operativnih poslova kompanije Meridian.DuB - vinjeta: 18+

U godini koju smo nedavno ispratili, kompanija Meridian svakodnevno je organizovala i koordinirala akcijama pomoći kako zdravstvenim centrima, tako i lokalnim organizacijama Crvenog krsta, javnim kuhinjama, a organizovala je i akcije prikupljanja novčanih sredstava za lečenje mališana od retkih i opasnih bolesti.

Iz kompanije Meridian još dobrih vesti – najavljuju još više donacija i društveno odgovornih projekata u 2021. godini.

5 komentari

  1. Svaka cast svima koji su ucestvovali u ovome ,Meridian je pokazao ko je , divan gest

  2. Deca su nase blago i svaki njihov osmeh je vredan.. Zato bravo za meridian, sto su ovoj deci doneli bar malo radosti

  3. Mnogo me je dirnuo ovaj gest jer znam kroz kakav bol prolaze ta decica.Svaka cast ministqrki i meridianu.Verujem da su im izmamili osmehe a to je najvece bogatstvo

  4. Deca su najveca vrednost i bogatstvo svakog pojedinca i drustva!Ovaj potez nema cenu,Meridianu i ministarki sve cestitke,na dobrom delu i velicanstvenoj misiji da vrate radost u duse tih malisana i osmehe na lica ,dok se bore sa bolescu!!!

  5. Beavo Meridijan,obradovati dećicu u bolnici to je najhumanije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.