Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Prvo izvlačenje drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2020" (foto: Pixabay)
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2020" (foto: Pixabay)

Prvo izvlačenje drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“

Prvo izvlačenje drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ biće održano danas od 17.55, uz direktan prenos na prvom programu RTS-a.

Za ovo izvlačenje vrednih nagrada konkuriše više od 7.900.000 koverata. Sve koverte poslate u prvom krugu i dalje se nalaze u studiju i sve one ravnopravno učestvuju u današnjem izvlačenju.

Građani još imaju vremena za slanje koverata sa po najmanje 10 računa ili 10 slipova. Sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće danas, do kraja radnog vremena poslovnica pošte, naći će se u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

U današnjem izvlačenju biće dodeljeno pet automobila marke „fijat 500 L“ i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Organizator nagradne igre, Vlada Srbije, još jednom podseća građane na to da je učešće u nagradnoj igri epidemijski bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Apeluje se na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2020“.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku. (danubeogradu.rs)