Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Kombank dvorana: Crvena jabuka – Nekako s proljeća
Crvena jabuka: Dražen Žerić Žero (foto: Samir Geko)
Crvena jabuka: Dražen Žerić Žero (foto: Samir Geko)

Kombank dvorana: Crvena jabuka – Nekako s proljeća

Pop-rok bend Crvena jabuka nastupiće posle više od dve godine pred beogradskom publikom u Kombank dvorani, 7. i 8. marta 2021. od 19.00.

U duhu njihovog čuvenog hita i pod istoimenim nazivom „Nekako s proljeća“, koncertima će ujedno biti obeležen međunarodni praznik, Dan žena.

Grupa predvođena Draženom Žerićem Žerom publici će u akustičnom, ali i gitarskom rokenrol maniru, odsvirati sve hitove iz svog opusa.

Uoči beogradskih koncerata, koji će ovoga puta biti održani u specifičnim epidemiološkim uslovima i u smanjenom kapacitetu sale, Žerić poručuje:

– Sa nestrpljenjem očekujemo ponovne susrete sa beogradskom publikom. Želim da u ovim vremenima pokušamo da bar na tren zaboravimo na ovu pošast zvanu korona koja nas je izolovala i udaljila jedne od drugih. Da nekako s proljeća, kako smo i nazvali koncerte, pokušamo ponovo, ovoga puta povodom dana posvećenog ženama uživate sa vašim dragim bićem uz pesme Crvene jabuke. Potrudićemo se da te večeri budu posebne, da širimo ljubav, emociju… i ništa drugo.

Karte za koncerte benda Crvena jabuka u prodaji su na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.