Naslovna » BG svaštara » Promocije » Meridian donirao više od 100 miliona dinara zdravstvu Srbije
Meridian donirao više od 100 miliona dinara zdravstvu Srbije
Meridian donirao više od 100 miliona dinara zdravstvu Srbije

Meridian donirao više od 100 miliona dinara zdravstvu Srbije

Ceo svet čeka da se život vrati u normalu, u Srbiji je vakcinacija u punom jeku – ali nema opuštanja u borbi protiv virusa korone.

Najveću zahvalnost na ovoj borbi dugujemo lekarima i medicinskim sestrama.

Zbog toga ni u kampanji solidarnosti ne sme biti predaha. Kompanija Meridian, lider u odgovornom priređivanju igara na sreću u celom regionu, mesecima je na terenu sa samo jednim ciljem – olakšati udar na zdravstvene sisteme izazvan najvećom pandemijom u poslednjih stotinak godina.

Za ovaj plemeniti cilj, samo u Republici Srbiji, Meridian je namenio i donirao više od 100 miliona dinara, dokazujući još jednom da je pouzdani partner Republike Srbije, ali i država regiona u saniranju posledica pandemije.

Srbija: Kreveti i donacije za domove zdravljaPromo

Zaposleni u Meridianu u prethodnom periodu posetili su Infektivnu kliniku Beograd kao i domove zdravlja u Sopotu, Ubu, Loznici i Smederevskoj Palanci, Negotinu, Mladenovcu, Zaječaru, Jagodini, Gračanici…

Uručene su veoma vredne donacije u vidu medicinskih ležajeva i deficitarne opreme, jer je reč o ustanovama koje već mesecima funkcionišu mimo smeštajnih i kadrovskih kapaciteta. Od početka pandemije Meridian je obišao više od 60 zdravstvenih ustanova u našoj zemlji.

Donacija Vladi Crne GoreDuB - vinjeta: 18+

I u čitavom regionu, kompanija Meridian mesecima vodi kampanju humanosti i solidarnosti. O tome svedoči i nedavno upućena vredna novčana donacija Vladi Crne Gore kako bi se susedna zemlja što pre izborila sa posledicama pandemije.

Medicinska oprema donirana je zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama…

Volonteri Meridiana u RS i Federaciji BIH

Volonteri zaposleni u Meridianu mesecima su na terenu i širom Bosne i Hercegovine, kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji BiH.

Banja Luka, Sarajevo, Trebinje, Doboj, Prijedor, Tuzla… samo su neka od zdravstvenih centara kojima je Meridian do sada donirao medicinsku opremu i materijalna sredstva.

Širom Balkana Meridian je u godini za nama pomagao narodnim kuhinjama, domovima za stare, organizacijama Crvenog krsta/križa, a nisu zaboravljeni ni amaterski sportski klubovi kao i najbolji studenti – jer uprkos krizi život se odvija dalje.

Više od 20 godina traje priča o humanosti i solidarnosti kompanije Meridian, i što je najznačajnije – to je tek početak.

Meridian – uvek i svuda uz svoj narod.

13 komentari

 1. Bravo, samo neka tako nastave!

 2. Ko će drugi , ovo je postalo normalno kad je Meridian u pitanju ,ljudi pokažu celoj Srbiji …svaka vam čast

 3. Od ovih donacija Meridijana mnoge firme koje mogu a nisu da se postide

 4. Bravo za Meridian.Ovo je velika stvar za sve..humanost Meridiana je ne merljiva.

 5. Bravo za Meridian! Vec mesecima pokazujete i dokazujete svojim delima da ste najbolji!

 6. Jos jedna sjajna humanitarna akcija Meridian! Bravo za vas i sve ljude koji ucestvuju,samo tako nastavite!

 7. Uvek u pravo vreme i na pravom mestu da pruzite pomoc onima kojima je to najpotrebnije…najbolji ste,mnogi bi trebalo da se ugledaju na vas.

 8. Divno sto ne zaboravljaju na bitne stvari

 9. Svaka cast meridianu uvek pomazu gde najvise treba .Samo tako nek nastave jer mnogima treba pomic

 10. Ako nekom treba pomoci u ovo vreme to su sigurno medicinari koji su vec godinu dana na prvoj liniji vatre sa koronom

 11. Svaka cast, njima je pomoc i dobro dolsa. Meridian nastavio sa humanitarnim akcijama i dalje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.