Naslovna » BG svaštara » Promocije » Meridian: Pomoć za više od 50 bolnica u Srbiji i regionu
Meridian: Humanost kao prioritet - ova kompanija to pokazuje u praksi
Meridian: Humanost kao prioritet - ova kompanija to pokazuje u praksi

Meridian: Pomoć za više od 50 bolnica u Srbiji i regionu

Ceo svet čeka da se život vrati u normalu – kada god se to bude desilo svi se moramo zahvaliti lekarima i medicinskim sestrama.

Zato je i kompanija Meridianbet, lider u odgovornom priređivanju igara na sreću širom Evrope i regiona Jugoistočne Evrope, mesecima na terenu sa samo jednim ciljem – podržati naugroženije pojedince, ustanove i zdravstvene sisteme usred najtežih izazova u poslednjih nekoliko decenija.

Za ovaj plemeniti cilj Meridian je namenio i samo do sada donirao više od 100 miliona dinara, dokazujući još jednom da je pouzdani partner Republike Srbije, ali i država regiona u saniranju posledica pandemije.

Srbija: Ležajevi i materijalna pomoć domovima zdravlja

Kada je reč o Srbiji, zaposleni u Meridianu u prethodnom periodu posetili su Infektivnu kliniku Beograd kao i domove zdravlja u Sopotu, Ubu, Loznici i Smederevskoj Palanci, Negotinu, Mladenovcu, Zaječaru, Jagodini, Gračanici…

Uručene su veoma vredne donacije u vidu medicinskih ležajeva i deficitarne opreme, jer je reč o ustanovama koje već mesecima funkcionišu mimo smeštajnih i kadrovskih kapaciteta.

Crna Gora: Solidarno sa državnim institucijama i zdravstvomPromo

Meridian je, inače, nedavno uputio vrednu donaciju i Vladi Crne Gore kako bi se susedna zemlja što pre izborila sa posledicama pandemije. Ranije ove godine, medicinska aparaturu i deficitarna oprema donirana je zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama…

Volonteri Meridiana su u čitavoj BIH

Volonteri zaposleni u Meridianu mesecima su na terenu i širom Bosne i Hercegovine, kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji BiH.DuB - vinjeta: 18+

Banja Luka, Sarajevo, Trebinje, Doboj, Prijedor, Tuzla… Samo su neka od zdravstvenih centara kojima je Meridian do sada donirao medicinsku opremu i materijalna sredstva.

Širom Balkana Meridian je u godini za nama pomagao narodnim kuhinjama, domovima za stare, organizacijama Crvenog krsta/križa, a nisu zaboravljeni ni amaterski sportski klubovi.

Više od 20 godina traje priča o humanosti i solidarnosti kompanije Meridian, i što je najznačajnije – to je tek početak.

Meridian – uvek i svuda uz svoj narod!

14 komentari

 1. Meridian da se ponosi humanitarnim radom

 2. Meridian ne prestaje da pomaze zato i jesu jedna od najveci kompanija kod nas.. Drugi bi trebali da se ugledaju na vas

 3. Svaka cast uvek ste tu kad treba.. Tacno znate kad da pomognete i kome.. Drago mi je da postoji neka takva kompanija. Mnogi ljudi su vam zahvalni

 4. Humanost na prvom mestu! Sve pohvale za kompaniju Meridian i njihove humanitarne akcije.

 5. Vec mesecima Meridian mnogima pomaze,i to govori o veličini vaše firme! Samo tako nastavite,bravo.

 6. Uvek u pravo vreme na pravom mestu tamo gde pomoc najpotrebnija,zbog toga Meridian i jeste najjači.

 7. Bravo za Meridian…Humanost na delu.

 8. Svaka cast meridianu,nisu samo tu kada svi idu vec ne staju

 9. Meridian ima odlicnu ekipu volontera oko sebe i veliko srce. Svaka cast na svakoj akciji i humanom gestu.

 10. Meridian daje primer drugima kako treba postupati kada je najteze

 11. Na žalost kako stoje stvari do kraja godine ćemo čekati da se život vrati u normalu, s obzirom na okolnosti pomoć ovakvih društveno odgovornih kompanija će biti neophodna. Svaka čast!

 12. Svaka cast!Zna se gde je trenutno kriticno i gde se treba ulagati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.