Naslovna » BG svaštara » Promocije » Najveći poslodavac u mesecima krize – Meridianbet
Najveći poslodavac u mesecima krize - Meridianbet
Najveći poslodavac u mesecima krize - Meridianbet

Najveći poslodavac u mesecima krize – Meridianbet

Osim na ugrožene sugrađane i medicinare, kompanija Meridian je u periodu najveće krize uzrokovane pandemijom, posebnu brigu vodila o svojim zaposlenima.

Iako su pad prihoda i neizvesnost u poslovanju pogodili sve grane industrije, pa tako i igre na sreću, Meridianbet je na jednu od najtežih kriza u biznisu u proteklih nekoliko decenija odgovorio još većom inovativnošću i novim radnim mestima za domaće mlade stručnjake.

Nova radna mesta

I dok se cela planeta nalazila u velikoj krizi, Meridian je u prvoj polovini prethodne godine za čak 30% povećao broj novozaposlenih u Srbiji u odnosu na posmatrani period 2019.

Angažovani su domaći mladi stručnjaci, svršeni studenti, koji razvijaju globalno najkonkurentnija rešenja u oblasti veštačke inteligencije, big data, dizajna video igara, digitalnog marketinga…

Softverske inovacije

Već godinama, Meridianbet je inovator kada je reč o plasiranju softverskih rešenja koja se primenjuju na najzahtevnijim svetskim tržištima igara na sreću, uključujući i zemlje EU. Zato i ne čudi što je više od jedne decenije Meridian apsolutni, nacionalni i regionalni lider u industriji igara na sreću.

Svoj poslovni model ova kompanija uspešno primenjuje, pored Srbije, na tri kontinenta i tržištima više od 30 zemalja sveta.Promo

Program stipendiranja mladih talenata

Prepoznajući sistemski problem neusklađenosti između obrazovnih programa i ponude stručnjaka na tržištu rada, Meridian je krajem prošle godine pokrenuo ambicizoni projekat stipendiranja i prakse za studente završnih godina akademskih studija.

Meridian već godinama aktivno učestvuje u projektima zapošljavanja mladih, u saradnji sa resornim ministarstvom i visokoškolskim ustanovama Republike Srbije.DuB - vinjeta: 18+

Profesionalizam i integritet – zaštitni znak na svim evropskim tržištima

U samim začecima igara na sreću kao evropske, regulisane industrije Meridian je bio priređivač koji posluje po najvišim evropskim standardima. I u ovu godinu ova kompanija ulazi sa serijom novih projekata društvene odgovornosti.

13 komentari

 1. U svom ovom haosu ,Meridian je jedan od jako retkih koji je nastavio u istom ritmu ,šta više hos su i zapošljavali ljude ,pomagali svima …institucija !!

 2. Povećanje broja novozaposlenih od 30% u sred pandemije, svaka čast!

 3. Lepo je kad ima onih sto dobijaju posao u celoj ovoj situaciji

 4. Svaka cast,svi daju otkaze a meridian zaposljava.I humanitarne akcije zaista su broj jedan

 5. Svaka cast Meridianu.Jako ozbiljna kompanija.

 6. Bravo za Meridian,stvarno ste najbolja kompanija,samo tako nastavite.

 7. Meridian je dokazao da je najbolji,kako svojom ponudom za kladjenje,odlicnim online kazino,sjajnjm humanitarnim akcijama,poklonima,tako i novitetima koje uvodi,i novozaposlenim mladim ljudima..bravo.

 8. Najbolja kladionica i najjaca kompanija koja postoji…svojim delima to je i dokazala.

 9. Svaka im cast ako je tacno da su toliko zaposlenih primili to je za pohvalu

 10. Sve pohvale za kompaniju Meridian i na humanitarnim pomocima i na zaposljavanju mladih ljudi

 11. Ahahahhaah koji vic. Bednicim dajete radnicima minimalce ,terorisete ih mobinogom. Vi ste najgora kladionica. Lrisiljavate ljude i ucenjujete. Koga ste vi zaposlili kad ne mozete vise ni radnike da nadjete niko nece da radi kod vas.

 12. Sve pohvale za ovu kompaniju

 13. Velika kompanija koja ulaze u prave stvari i ljude… Uvek je tu prva da pomogne treba drugi da se ugledaju na njih

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.