Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Soba želja
Novi filmovi u bioskopima: Soba želja
Novi filmovi u bioskopima: Soba želja

Novi filmovi u bioskopima: Soba želja

Od četvrtka, 11. februara 2021, u pojedinim domaćim bioskopima prikazivaće se američki triler sa elementima fantastike – „Soba želja“.

Glavni junaci su Kejt i Met, mladi njujorški par u svojim tridesetima. On je ilustrator i crtač stripova, a ona je zasićena poslom u velikoj advokatskoj kancelariji.

U potrazi za autentičnijim i zdravijim životom, napuštaju grad i useljavaju se u staru kuću u Nju Hempširu. Ubrzo tamo otkrivaju tajnu skrivenu sobu koja ima izvanrednu moć da materijalizuje sve što požele. Poput dece, u prodavnici slatkiša, oni provode dane i noći prepuštajući se svakoj svojoj želji za materijalnim. A onda jednog dana požele dete… malenog dečaka.

Ispod prividnog blaženog stanja, srećni par vrebaju mračne sile i neke od tih ostvarenih želja mogu da imaju strašne posledice: sve materijalne kreacije prostorije ne mogu da napuste kuću da se ne potroše. Soba bi tako mogla da pretvori njihov san u najgoru noćnu moru…

Originalni naziv i prevod na srpski: The Room / Soba želja. Početak prikazivanja filma: 11. februar 2021. Žanr: triler, fantastika. Trajanje filma: 100 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2019. Uloge: Olga Kurylenko, Kevin Janssens, Joshua Wilson. Reditelj: Christian Volckman.

 

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.