Naslovna » BG svaštara » Promocije » Stotinu bolnica na Balkanu od početka krize dobilo donaciju od kladionice Meridianbet
Stotinu bolnica na Balkanu od početka krize dobilo donaciju od kladionice Meridianbet
Stotinu bolnica na Balkanu od početka krize dobilo donaciju od kladionice Meridianbet

Stotinu bolnica na Balkanu od početka krize dobilo donaciju od kladionice Meridianbet

Uskoro će više od milion građana Srbije biti vakcinisano, a dok čekamo da se život vrati u „redovno stanje“, ne smemo zaboraviti da, kada god se to bude desilo, večnu zahvalnost dugujemo lekarima i medicinskim sestrama.

Zbog toga je i kompanija Meridianbet, lider u odgovornom priređivanju igara na sreću širom Evrope i regiona Jugoistočne Evrope, mesecima na terenu sa samo jednim ciljem – podržati najugroženije pojedince, ustanove i zdravstvene sisteme usred najtežih izazova u poslednjih nekoliko decenija.

Za ovaj plemeniti cilj Meridian je do sada pomogao više od 100 zdravstvenih ustanova Srbije i regiona, dokazujući još jednom da je pouzdani partner Republike Srbije, ali i država regiona u saniranju posledica pandemije.

Medicinska oprema i donacije domovima zdravlja u SrbijiPromo

Kada je reč o Srbiji, zaposleni u Meridianu u prethodnom periodu posetili su Infektivnu kliniku Beograd kao i domove zdravlja u Sopotu, Ubu, Loznici i Smederevskoj Palanci, Negotinu, Mladenovcu, Zaječaru, Jagodini, Gračanici… Uručene su veoma vredne donacije u vidu medicinskih ležajeva i deficitarne opreme, jer je reč o ustanovama koje već mesecima funkcionišu mimo smeštajnih i kadrovskih kapaciteta.

Crna Gora: Donacije Vladi i najvećim klinikama

Meridian je, inače, nedavno uputio vrednu donaciju i Vladi Crne Gore kako bi se susedna zemlja što pre izborila sa posledicama pandemije. Ranije ove godine, medicinska aparaturu i deficitarna oprema donirana je zdravstvenim ustanovama u Podgorici, Budvi, Nikšiću, Beranama, Herceg Novom, Baru, Rožajama…

Volonteri Meridiana u Republici Srpskoj i Federaciji BIH

Volonteri zaposleni u Meridianu mesecima su na terenu i širom Bosne i Hercegovine, kako u Republici Srpskoj tako i u Federaciji BiH.DuB - vinjeta: 18+

Banja Luka, Sarajevo, Trebinje, Doboj, Prijedor, Tuzla… Samo su neka od zdravstvenih centara kojima je Meridian do sada donirao medicinsku opremu i materijalna sredstva.

Širom Balkana Meridian je u godini za nama pomagao narodnim kuhinjama, domovima za stare, organizacijama Crvenog krsta/križa, a nisu zaboravljeni ni amaterski sportski klubovi.

Više od 20 godina traje priča o humanosti i solidarnosti kompanije Meridian, i što je najznačajnije – to je tek početak.

Meridian – humanost kao prioritet.

10 komentari

  1. Sve pohvale Meridianu za organizovanje humanitarnih akcija. U poslednjih nekoliko meseci su zaista pomogli mnogima,onima kojima je to bilo najpotrbnije. Svaka cast ljudi!

  2. Video sam da je Meridian mnogima pomogao u poslednjih nekoliko meseci,divno je sto jos uvek ima o ih koji su uvek tu da pomognu kada je najpotrebnije,i nadam se da ce se jos ljudi ugledati na Meridian!

  3. Kako je lepo videti da jos uvek ima onih koji nesebicno pimazu drugima. Sve cestitke ljudima koji ucestvuju u humanitarnim akcijama i uvek au tamo gde je najpotrebnije…Meridian je ovim samo jos jednom pokazao i dokazao koliko je veliki.

  4. Svaka cast meridianu na ovim pomocima ali mene su kupili sa onim akcijama za malu Sofiju,koja je ozdravila

  5. Meridian je uvek tu kad treba mnogo humanitarnim akcija.. Uvek znaju kad i kome treba da se pomogne

  6. Svaka cast tako to radi velika kompanija nadam se da ce se drugi ugledati na vas dajete pravi primer

  7. Ako je neko zaslužio da ih pominjemi , onda je to Meridian koji pomaže celoj Srbiji

  8. Divno , svaka vam cast, odavno ste vec vodeci u ovim humanitarnim akcijama i samo tako nastavite

  9. Svaka cast meridianu za svaku pojedinacnu humanitarnu akciju koju je sproveo

  10. Mene ste kupili jos onda kada ste skupljali novac i organizovali turnir za malu Sofiju, od tada samo reci hvale za vas. A vi sa ovim jos jednom dokazujete da ste najbolji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.