Naslovna » Izlasci » Festivali » 49. FEST: Novi termin održavanja Beogradskog međunarodnog filmskog festivala
49. FEST: Novi termin održavanja Beogradskog međunarodnog filmskog festivala
49. FEST: Novi termin održavanja Beogradskog međunarodnog filmskog festivala

49. FEST: Novi termin održavanja Beogradskog međunarodnog filmskog festivala

Odbor FEST-a je doneo odluku da se predstojeće, 49. izdanje Beogradskog međunarodnog filmskog festivala – FEST održi u novom terminu.

Imajući u vidu trenutne epidemiološke okolnosti i zdravlje publike, gostiju i festivalskog tima koje je na prvom mestu, 49. FEST biće organizovan od 7. do 16. maja 2021. godine.

Da podsetimo, FEST se priprema i odigraće se pod sloganom „Povratak u budućnost“ sa namerom da kao najveća i najpoznatija filmska manifestacija u zemlji i regionu, doprinese značajnijem povratku publike u bioskope koji su bili i treba da ostanu glavna karika kinematografije.

Ovogodišnji program predstaviće više od 70 premijernih filmova najnovije svetske i srpske produkcije u nekoliko programskih celina, koje će publika moći da prati u salama Sava centra, Kombank dvorane, Doma omladine Beograda i Cineplexx Galerija Belgrade.

CEBEF kao organizator festivala objavio je da će se programi održavati uz dosledno poštovanje svih mera Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, i poziva publiku FEST-a da se u međuvremenu prijavi za vakcinaciju, kao najsigurniji vid zaštite od virusa.

Informacije o početku i načinu prodaje karata za 49. FEST kao i program biće naknadno objavljeni.

Na OVOM LINKU su drugi tekstovi o 49. FEST-u. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.