Naslovna » Izlasci » Shopping » Beogradske pijace: Uoči Dana žena – tradicionalni ženski kutak (POKLONI ZA 8. MART)
Beogradske pijace: Uoči Dana žena - tradicionalni ženski kutak (foto: Pixabay)
Beogradske pijace: Uoči Dana žena - tradicionalni ženski kutak (foto: Pixabay)

Beogradske pijace: Uoči Dana žena – tradicionalni ženski kutak (POKLONI ZA 8. MART)

Uoči Međunarodnog dana žena JKP „Gradske pijace“ organizovaće tradicionalni ženski kutak, od 6. do 8. marta 2021. od 8.00 do kraja radnog vremena.

Na tri pijace – „Palilula“, „Zemun“ i „Kalenić“ – dizajneri, zanatlije i male porodične radionice izložiće bogat asortiman ručno rađenih proizvoda koji mogu biti idealan osmomartovski poklon.

Ručno rađeni nakit od najraznovrsnijih materijala, igračke, torbe, predmeti ukrašeni dekupaž tehnikom, grnčarija, dekorativne sveće, kolači mogu biti odličan osmomartovski poklon.

Prigodan poklon za voljenu osobu može biti i cveće koje kao znak pažnje ne izlazi iz mode i ima ga na gotovo svim beogradskim pijacama. Pijaca cveća TC „Krnjača“, koja se nalazi na Zrenjaninskom putu, tokom cele godine nudi bogat izbor saksijskog i rezanog cveća i to po pristupačnim cenama.

Iako ljubav i zahvalnost treba pokazivati tokom cele godine, 8. mart pripada damama, a beogradske pijace su idelna mesta na kojima možete kupiti i osmomartovske poklone, dodaje se u saopštenju JKP „Gradske pijace“. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.