Naslovna » BG svaštara » Promocije » Meridian ponovo u humanitarnoj akciji – donacija Institutu za majku i dete
Meridian u Institutu za majku i dete
Meridian u Institutu za majku i dete

Meridian ponovo u humanitarnoj akciji – donacija Institutu za majku i dete

Vakcinacija je u punom jeku, ali i dalje u ranoj fazi, te je epidemiološka situacija ponovo nepovoljna. Kako bi zdravstveni sistem Srbije najefikasnije odoleo novom naletu pandemije, u pomoć je pristigao najveći domaći humanitarac – kompanija Meridian.

Ovoga puta, predstavnici kompanije Meridianbet bili su u Institutu za majku i dete.

Ova zdravstvena institucija od nacionalnog značaja od samog početka pandemije radi u kovid sistemu i do sad je hospitalizovala preko 350 mališana obolelih od korone ispoljivši težu kliničku sliku.

U znak zahvalnosti za godinu dana bespoštedne borbe protiv pandmije, volonteri zaposleni u kompaniji Meridian ovoj zdravstvenoj ustanovi donirali su deficitarnu medicinsku opremu za praćenje kliničke slike kod pacijenata zaraženih kovidom.Promo

– Srdačno se zahvaljujemo Meridianu na donaciji obezbeđenoj u ovim teškim vremenima, neprocenjivo značajnu za suzbijanje epidemije kod dece – reči su Ljiljane Plavanski, glavne sestre Instituta, Mirjane Živojinov, glavne sestre Pedijatrijske klinike, kao i Miljana Kujundžića, glavnog tehničara Klinike za dečju hirurgiju Instituta.DuB - vinjeta: 18+

Donacijom Institutu za majku i dete počela je druga uzastopna godina kako Meridian svakodnevno obilazi i donacijama pomaže rad zdravstvenih ustanova u Srbije.

U okviru velike kampanje humanosti i društvene odgovornosti, posećeno je više od 70 ustanova i donirano više stotina miliona dinara – u novcu i medicinskoj opremi.

12 komentari

 1. Jednostavno ste najbolji ,neverovatno šta radite za ovaj narod

 2. Svaka cast jednoj firmi kao sto je meridian,samo toliko imam da kazem

 3. Prvi put sam cula za ovu firmu kroz niz humantlitarnih akcija ne igram kladionicu ali skidam kapu ovim ljudima

 4. Ovim tempom uskoro će obići sve zdravstvene ustanove pa će onda morati da započnu novi krug!

 5. Meridian tacno zna kome i kako treba pomoci.. Velika kompanija velikog srca svaka cast..

 6. Svaka cast da i cujem da neka velika kompanija pomaze.. Drago mi je da postojite trebali bi i drugi na vas da se ugledaju

 7. Metidijan je lider u humanosti i pomoći svufa gde je najpotrebnije

 8. Deca su na prvom mestu,zato hvala Meridianu na ovoj predivnoj akciji.

 9. Pratim vec mesecima kako Meridian organizuje humanitarne akcije i pomaze tamo gde je najpotrebnije,ovoga puta najmladjima,svaka cast i samo tako nastavite.

 10. Sve cestitke meridianu i ljudima koji ucestvuju u ovim akcijama…zaista ste mnogima pomogli i pomazete,nadam se da ce biti vise onih koji ce se ugledati na vas.

 11. Bravo za Meridian..mnogi ali mnogi humanitarnih akcija je Meridian podrzao

 12. Meridian….jedan jedini

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.