Naslovna » BG svaštara » TV i online program » WeAreDevelopers konferencija
WeAreDevelopers konferencija (foto: © Christina Wocintechchat.com)
WeAreDevelopers konferencija (foto: © Christina Wocintechchat.com)

WeAreDevelopers konferencija

Veoma popularni bečki start ap WeAreDevelopers organizuje trodnevnu onlajn konferenciju od 23. do 25. marta 2021. uz besplatno učešće.

Uz prethodnu registraciju svi oni koji su zainteresovani moći će da usavrše svoje znanje i veštine u oblasti programiranja. U okviru konferencije biće organizovana predavanja, praktične radionice, sesije kodiranja, razgovori i druženje.

Učesnici će imati priliku da unaprede svoje znanje u oblastima JavaScript, Angular, React, HTML i CSS. Modernizacija aplikacija, razvoj izvornih aplikacija, kombinovanje veštačke inteligencije i korisničkog interfejsa, generisanje koda sa „Angular schematics“ su samo neke od tema koje će biti zastupljene na konferenciji.DuB - vinjeta: Online program

WeAreDevelopers je start ap osnovan u Beču 2014. godine koji svake godine organizuje konferencije u Beču, Berlinu i Cirihu.

Njihov cilj je povezivanje programera širom sveta i razvoj globane IT zajednice. Start ap je takođe razvio platformu za zaposlene i poslodavce u oblasti informacionih tehnologija sa željom da poveže programere sa evropskim tehnološkim kompanijama.

Više o temama i govornicima na konferenciji možete saznati ovde. (EuroComm)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.