Naslovna » Izlasci » Sport » Sportska takmičenja osnovaca i srednjoškolaca u futsalu i rukometu
Sportska takmičenja osnovaca i srednjoškolaca u futsalu i rukometu (foto: Pixabay)
Sportska takmičenja osnovaca i srednjoškolaca u futsalu i rukometu (foto: Pixabay)

Sportska takmičenja osnovaca i srednjoškolaca u futsalu i rukometu

U narednih nedelju dana počinju gradska prvenstva, sportska takmičenja učenica i učenika osnovnih i srednjih škola u futsalu i rukometu.

Gradsko prvenstvo u futsalu

Gradsko prvenstvo u futsalu za učenice i učenike osnovnih i srednjih škola u školskoj 2020/21. godini održaće se 28. i 29. aprila u KSC „Pinki“ u Zemunu.

Takmičenje će se održati za kategorije učenica i učenika VII i VIII razreda osnovnih škola i kategorije od I do IV razreda srednjih škola.

Za kategorije učenica i učenika V i VI razreda osnovnih škola, takmičenje će biti organizovano od 2. do 15. juna 2021.

Osnovci u kategorijama VII i VIII razreda i srednjoškolci u kategorijama od I od IV razreda srednjih škola će se nadmetati 28. aprila. Narednog dana, 29. aprila, biće održano polufinale i finale za učenice i učenike u kategorijama VII i VIII razreda osnovnih škola i kategorijama od I do IV razreda srednjih škola, saopšteno je iz Sekretarijata za sport i omladinu.

Gradsko prvenstvo u rukometu

Gradsko prvenstvo u rukometu za đake osnovnih i srednjih škola u školskoj 2020/21. godini održaće se od 22. do 27. aprila.

Takmičenje će se održati za kategorije učenika VII i VIII razreda osnovnih škola i od I do IV razreda srednjih škola. Za kategoriju učenika V i VI razreda, takmičenje će biti organizovano od 2. do 15. juna.

Takmičenje će se održati u UVC „Šumice“, u Ustaničkoj 125/1 na Voždovcu. Termin za učenice i učenike osnovnih škola u kategorijama VII i VIII razreda je 22. aprila od 8.15, dok je 23. aprila finalni dan koji počinje u 9.15.

Polufinale i finale za učenike u kategoriji od I do IV razreda srednjih škola će se održati 26. aprila, dok će 27. aprila polufinale i finale biti rezervisani za učenice. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.