Naslovna » BG špijun » Svetske prestonice » Virtuelni sajmovi umesto planiranih na Bečkom sajmu
Virtuelni sajmovi umesto planiranih na bečkom sajmu (foto: © Reed Exhibitions)
Virtuelni sajmovi umesto planiranih na bečkom sajmu (foto: © Reed Exhibitions)

Virtuelni sajmovi umesto planiranih na Bečkom sajmu

Zbog nesigurne trenutne situacije u maju 2021. godine brojni planirani sajmovi na Bečkom sajmu (Messe Wien) održaće se virtuelnim putem.

Aktuelna situacija zahteva da se organizatori sajmova okrenu novim mogućnostima. Tako će se sajam turizma, „Stanovanje & enterijer“ i Bečki sajam nekretnina održati u digitalnom formatu. Predviđeno je predstavljanje izlagača, live streams, stručna predavanja kao i mogućnost interakcije.

Digitalni sajam turizma

Po planu je 7. i 8. maja 2021. godine najavljeno održavanje sajma turizma na Bečkom sajmu. Dešavanja u vezi sa virusom korona i nestabilni okvirni sprečili su realizaciju sajamskih događaja.

Zbog toga će se sajam turizma ovoga puta obaviti u čisto digitalnom formatu pod naslovom „Digitalni sajam turizma – letnja edicija“. Najveći sajam odmora i putovanja u Austriji će putem svojih digitalnih kanala privlačiti ljubitelje putovanja, informisati, odgovarati na pitanja i zabavljati sve zainteresovane.

Sajam se može pratiti uživo 7. i 8. maja 2021. godine a kasnije će svi sadržaji biti dostupni još do 14. maja. (Prijava)

Stanovanje & enterijer i Bečki sajam nekretnina

I najveći sajam stanovanja u Austriji kao i sajam nekretnina predstaviće se u maju 2021. godine digitalno umesto analogno. Time su organizatori želeli da izađu u susret posetiocima koji su prošle godine zbog virusa korona morali da propuste ova dva sajma i odlučili da se manifestacije alternativno održe u digitalnom formatu.DuB - vinjeta: Online program

Digitalna varijanta treba izlagačima da pruži prostor za predstavljanje najnovijih proizvoda i trendova. Oba sajma održaće se 29. maja uživo.

Više informacija

(EuroComm)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.