Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Hladno pivo na Stadionu Tašmajdan
Hladno pivo (foto: Mario Pavlović)
Hladno pivo (foto: Mario Pavlović)

Hladno pivo na Stadionu Tašmajdan

Pank rokeri Hladno pivo održaće svoj do sada najveći koncert u Beogradu 21. avgusta 2021. od 20.30, na stadionu „Tašmajdan“.

Zagrebački bend će na Tašu proslaviti pune dve decenije koncertnog druženja sa publikom u Srbiji, koje je počelo u bašti Studentskog kulturnog centra Beograda 16. juna 2001. godine, odakle je Glas javnosti proročki izvestio da je „sudeći po viđenom, žestokom i maksimalno uigranom nastupu, Hladno pivo udarilo čvrste temelje za buduće, redovno pojavljivanje na ovim prostorima“.

I zaista, posle SKC-a, tokom godina usledila su brojna i sve masovnija druženja Beograđana, Novosađana i stanovnika drugih naših gradova sa ovim bendom.

Hladno pivo je samostalno čak četiri puta punio Halu sportova, jednom halu Novosadskog sajma, stigavši i do prostora Beogradske tvrđave. Sada je na red došao da se raspeva Taš, fantastičan prostor na otvorenom u srcu letnjeg Beograda.

Jedan od regionalno najznačajnijih bendova, Hladno pivo je u preko tri decenije postojanja zabeležilo impresivan niz hitova, kakvi su ‘Trening za umiranje’, ‘Pjevajte nešto ljubavno’, ‘Svijet glamura’, ‘Teško je ful biti kul’, ‘Šamar’, ‘Ezoterija’, ‘Soundtrack za život’, ‘Nije sve tako sivo’, ‘Konobar’, ‘Samo za taj osjećaj’, ‘Na ovim prostorima’, ‘Bačkizagre stuhpa šeja’, ‘Trening za umiranje’…

Mile Kekin, gitarista Zoran Subošić, bubnjar Mladen Subošić i basista Krešimir Šokec, uz klavijaturistu Miljka Kiša, objavili su krajem prošle godine singl „Kišna nedelja“, a prošle sedmice i „Carpe Diem“ kojima najavljuju predstojeći novi album.

Ulaznice u pretprodaji preko Tickets mreže koštaju 1.500 dinara (parter i tribine) i 2.000 dinara (fan pit).

Na dan koncerta od 11.00 do 21.00, ispred stadiona Tašmajdan, obavljaće se testiranje na virus koronu brzim antigenskim testom. Za sve koji dođu na testiranje uz kupljenu ulaznicu, brzi antigenski test će koštati simboličnih 300 dinara.

(danubeogradu.rs)