Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Zec Petar: Skok u avanturu
Novi filmovi u bioskopima: Zec Petar: Skok u avanturu
Novi filmovi u bioskopima: Zec Petar: Skok u avanturu

Novi filmovi u bioskopima: Zec Petar: Skok u avanturu

Film „Zec Petar: Skok u avanturu“ premijerno će biti prikazan u subotu, 26. jula 2021. od 17.00, u bioskopu Cineplexx Delta City.

Animirano-igrani film „Zec Petar“ pre tri godine osvojio je srca publike širom sveta, a svi obožavaoci ovog ostvarenja u režiji Vila Glaka ove godine imaće priliku da pogledaju i njegov nastavak koji će biti na redovnom repertoaru od 1. jula.

Nestašni zec u plavom kaputu vraća se na velika platna u potpuno novim nestašlucima i avanturama. Savremena porodična komedija sinhronizovana je na srpski jezik.

Prošlo je neko vreme od kad su Zec Petar i Toma zakopali ratnu sekiru, makar prividno. Biba, Toma i zečevi osnovali su malu, improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako ne uspeva da se reši svoje nestašne reputacije.

Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Kao što je to bilo 2018. godine, i ovoga puta avanture Zeca Petra biće sigurno jedan od najvećih porodičnih filmskih događaja koji će do suza nasmejati i oduševiti sve generacije gledalaca.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Peter Rabbit 2: The Runaway / Zec Petar – Skok u avanturu. Početak prikazivanja: 1. jul 2021. (premijera je 26. juna od 17.00, Delta City). Države i godina proizvodnje: Australija, SAD / 2020. Žanr: animirani, komedija, avantura. Sinhronizacija: Stefan Bundalo, Dejan Dedić, Tamara Aleksić, Teodora Ristovski, Aleksandar Radojičić, Milica Janketić, Iva Stefanović. Reditelj: Will Gluck.
(danubeogradu.rs)