Naslovna » BG svaštara » Promocije » Novak Đoković ujedinjuje buduće šampione
Novak Đoković fondacija: javni čas tenisa (foto: Jelena Ivanović)
Novak Đoković fondacija: javni čas tenisa (foto: Jelena Ivanović)

Novak Đoković ujedinjuje buduće šampione

Novak Đoković Fondacija je u duhu programa „Putem šampiona“ donirala dečije teniske loptice klubovima širom Srbije i održala javni čas tenisa.

Dodela loptica klubovima u Srbiji – planirana da bude proširena u narednom periodu i na one iz regiona – zaokružuje kampanju koja ima za cilj da inspiriše buduće šampione da se bore za svoje snove i da kroz igru istraju u svojim ciljevima – i zbliži decu sa ovih prostora kroz sport i zdrav način života. Važnost bavljenja sportom jedan je od ključnih motiva misije Novaka Đokovića i fondacije – kao podsticaj mladim ljudima da veruju u sebe i aktivno se priklone vrednostima koje slave trud, rad, kreativnost, zajedništvo, saradnju, fer-plej i toleranciju.

– Presrećni smo i ponosni što smo ispred Novak Đoković Fondacije i programa „Putem šampiona“ uručili donaciju dečijih teniskih loptica za teniske klubove u Srbiji koji aktivno rade na omasovljenju tenisa i koji su svojim kvalitetnim radom sa najmlađim kategorijama potvrdili da se nalaze na jedinom pravom putu šampiona koji kroz igru vodi do uspeha. Proširenje projekta donacije i na renomirane klubove iz regiona izražava i Novakova lična iskustva i uverenja da sport povezuje ljude, briše prepreke i granice – i neraskidivo ih zbližava u jedan pobednički tim na svim svetskim meridijanima, bilo da se oni nalaze u našem delu sveta ili – kao Novak trenutno – u Tokiju! – istakla je Ana Jovanović, menadžerka i autorka projekta „Putem šampiona“ i bivša reprezentativka naše zemlje u tenisu.

Novak Đoković fondacija: javni čas tenisa (foto: Jelena Ivanović)
Foto: Jelena Ivanović

Javni čas tenisa okupio je tridesetoro dece uzrasta od šest do 12 godina, nastajućih asova njima omiljenog sporta, koja su uživala u prikazivanju svojih teniskih vrlina, sticanju novih znanja od renomiranih trenera Teniskog centra Novak – i poslala poruku ljubavi i podrške najboljem igraču sveta – u zahvalnost aktuelnom šampionu od budućih šampiona!

Program „Putem šampiona“ Novak Đoković Fondacije, uspešno predstavljen u čast Međunarodnog dana sporta ove godine – jedinstven je po tome što pruža važnu podršku roditeljima budućih sportista u vidu edukativnog programa i šire pomoći u njihovom osnaživanju u ovoj posebno zahtevnoj ulozi. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.