Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Neukrotivi Spirit
Novi filmovi u bioskopima: Neukrotivi Spirit
Novi filmovi u bioskopima: Neukrotivi Spirit

Novi filmovi u bioskopima: Neukrotivi Spirit

Animirani film Neukrotivi Spirit prikazivaće se redovno u bioskopima od 29. jula, a pretpremijerno od 24. jula 2021. u nekoliko odabranih bioskopa.

Ova epska avantura rađena je po poznatoj animiranoj seriji o tvrdoglavoj devojci koja žudi za mestom kojem pripada, koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem, Neukrotivim Spiritom.

U stvari, Laki Preskot nikada nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navaro, neustrašivu kaskaderku iz malog grada Miradero, koje se nalazi blizu otvorene granice.

Poput svoje majke, Laki nije baš ljubiteljka pravila i ograničenja, što je kod njene tetke Kore izazvalo dosta briga. Laki je odrasla u gradu na istočnoj obali pod Korinim budnim okom, ali kada Laki pretera sa iskušavanjem sreće kroz previše rizičnih vratolomija, Kora ih obe seli kod Lakinog oca Džima, u Miradero.

Iako impresionirana pospanim gradićem, živog naše junakinje će da se drastično da se promeni kada upozna Spirita, divljeg mustanga koji deli njenu strast za nezavisnošću, i sprijatelji se sa dve lokalne jahačice, Abigejl Stoun i Pru Grejndžer. Pruin otac, vlasnik staje Al Grejndžer, najbolji je prijatelj Lakinog oca.

Kada bezosećajni kauboj i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado i osude ih na težak rad u zatočeništvu, Laki okuplja svoje nove prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasle konja koji joj je dao slobodu i svrhu, i pomogao Laki da otkrije vezu sa majčinim i meksičkim nasleđem koje nije očekivala.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Spirit Untamed / Neukrotivi Spirit. Početak prikazivanja: 24/29. jul 2021. Dužina trajanja: 88 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2021. Žanr: animirani, avantura, porodični. Sinhronizacija: Irina Arsenijević, Ivona Rambosek, Darija Vračević, Marko Marković, Aleksandar Gligorić, Milan Antonić, Dragan Vujić, Dušica Novaković. Rediteljka: Elaine Bogan.
(danubeogradu.rs)

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.