Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Barutski milkšejk
Novi filmovi u bioskopima: Barutski milkšejk
Novi filmovi u bioskopima: Barutski milkšejk

Novi filmovi u bioskopima: Barutski milkšejk

Novi akcioni film u domaćim bioskopima od četvrtka, 12. avgusta 2021. godine je francusko-američka produkcija „Barutski milkšejk“.

Sem je imala samo 12 godina kada je njena majka Skarlet, elitni ubica, bila primorana da je napusti.

Odgojila ju je Firma, nemilosrdni zločinački sindikat za koji je radila njena majka. Sada,15 godina kasnije, Sem je krenula stopama svoje majke i odrasla u žestokog serijskog ubicu.

Koristi svoje „talente“ za čišćenje najopasnijih nereda Firme. Ona je efikasna koliko i lojalna.
Ali, kada visokorizični posao pođe po zlu, Sem mora da bira između služenja Firmi i zaštite života nevine osmogodišnje devojčice – Emili. Sa metom na leđima, Sem ima samo jednu šansu da preživi: da se ponovo spoji sa majkom i njenim smrtonosnim saradnicama Bibliotekarkama.

Ove tri generacije žena sada moraju da nauče da veruju jedna drugoj, suprotstave se Firmi i njihovoj vojsci poslušnika i naprave pakao onima koji bi mogli sve da im oduzmu.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Gunpowder Milkshake / Barutski milkšejk. Početak prikazivanja: 12. avgust 2021. Dužina trajanja: 114 minuta. Države i godina proizvodnje: Francuska, SAD / 2020. Žanr: akcija, triler. Uloge: Karen Gillan, Lena Headey, Michelle Yeoh, Angela Bassett, Carla Gugino. Reditelj: Navot Papushado.

 

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.