Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Patrolne šape – Film
Novi filmovi u bioskopima: Patrolne šape - Film
Novi filmovi u bioskopima: Patrolne šape - Film

Novi filmovi u bioskopima: Patrolne šape – Film

Animirani film „Patrolne šape – Film“ prikazivaće se u odabranim bioskopima od 15. avgusta, dok će na redovnim repertoarima biti od 19. avgusta 2021.

Patrolne šape su u akciji! Kada njihov najveći rival, Hamdinger, postane gradonačelnik obližnjeg Grada pustolovina i počne da ga pustoši, Rajder i ostale omiljene herojske kuce kreću se najvećom brzinom kako bi se suočili sa izazovom koji je pred njima.

Iako jedna od kuca mora da se pomiri sa svojom prošlošću u Gradu pustolovina, tim pronalazi pomoć novog saveznika, pametne jazavičarke Liberti. Zajedno, naoružani novim uzbudljivim uređajima i opremom, Patrolne šape se bore da spasu stanovnike Grada pustolovina…

OVDE pogledajte raspored projekcija.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Paw Patrol: The Movie / Patrolne šape – Film. Početak prikazivanja: 15/19. avgust 2021. Dužina trajanja: 88 minuta. Države i godina proizvodnje: Kanada, SAD / 2021. Žanr: animirani, avantura, porodični. Sinhronizacija: Marija Stokić, Milena Živanović, Bojan Hlišć, Dragan Vujić, Anja Orelj, Jovana Cavnić, Marko Marković, Milan Antonić. Reditelj sinhronizacije: Milan Antonić. Reditelj: Cal Brunker.
(danubeogradu.rs)