Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Tri koncerta: Darko Rundek i Ekipa u Botaničkoj bašti
Darko Rundek i Ekipa (foto: Vlasta Prohaska)
Darko Rundek i Ekipa (foto: Vlasta Prohaska)

Tri koncerta: Darko Rundek i Ekipa u Botaničkoj bašti

Zbog izuzetnog interesovanja publike, Darko Rundek i Ekipa održaće od 23. do 25. avgusta 2021. u Beogradu tri koncerta u Botaničkoj bašti Jevremovac.

U jednom od najlepših gradskih prostora na otvorenom Darko Rundek i Ekipa će tokom tri koncertne večeri promovisati aktuelni album „Brisani prostor“.

Jedinstveni prostor Botaničke bašte je savršeno mesto za muzički susret sa Darkom Rundekom koji je i veliki zagovornik očuvanja životne sredine.

Na predstojećim koncertima neće biti jednokratnih plastičnih čaša, već će se za piće služiti samo trajne plastične čaše, običaj uspešno ustanovljen na prethodnom koncertnom druženju sa Beograđanima tokom manifestacije „Dani Darka Rundeka“ u Domu omladine Beograda početkom 2019. godine.

Čaše će biti deljene na ulazu na koncert i biće poklon svakom posetiocu.

„Brisani prostor“ Rundeka i Ekipe, sastavljen od dva CD EP-a sa po pet snažnih pesama, prvi je album posle „Haustora“ na kom se pored Rundekovih pojavljuju kompozicije i tekstovi drugog autora, ovoga puta basiste Roka Crnića (Porto Morto). Sa „Brisanog prostora“ do sada su skinuti singlovi: „Unutarnji glas“, „Tko su svi ti ljudi“, „Mila“ i Voljeti stvarno“.

U Botaničkoj bašti, 23, 24. i 25. avgusta od 19.30, publiku očekuju Darko, Roko, trubač Igor Pavlica, saksofonistkinja Ana Kovačić, bubnjar Silvio Bočić i perkusionista Miro Manojlović.

Ulaznice po ceni od 2.000 dinara se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima sistema Tickets kao i na sajtu www.tickets.rs. (danubeogradu.rs)