Naslovna » Porodica » Deca » Beogradska filharmonija: Ponovo koncerti za bebe
Beogradska filharmonija: Koncerti za bebe (foto: Marko Đoković)
Beogradska filharmonija: Koncerti za bebe (foto: Marko Đoković)

Beogradska filharmonija: Ponovo koncerti za bebe

Novi koncerti za bebe koje priređuje Beogradska fllharmonija u Sali na Studentskom trgu 11 biće organizovani od 8. do 10. septembra 2021. od 11.00 i 12.30.

Bebe do dve godine uživaće u posebnom programu koji zajedno sa orkestrom izvodi klavirski duo VooDoo pod upravom dirigenta Ivana Markovića.

Sala Beogradske filharmonije će ponovo biti pretvorena u muzičku igraonicu, u kojoj će bebe moći slobodno da se zabavljaju, ovoga puta uz zvuke „Karnevala životinja“, K. Sen Sansa.

U jednom od najpopularnijih dela dečje muzičke literature, najmlađi će moći da čuju kako se kroz melodije i instrumente predstavljaju labud, kukavica, kengur, slon, kokoške, petlovi i mnogi drugi pripadnici životinjskog sveta.

Ograničeni broj ulaznica biće u prodaji od 6. septembra od 10.00 na biletarnici Beogradske filharmonije, kao i preko filharmonijskog onlajn sistema, tako što jedna karta važi za jednu bebu i jednog pratioca. Koncertni termini od 11.00 za sva tri dana će biti u prodaji na blagajni na Studentskom trgu 11, dok će karte za koncerte od 12.30 biti dostupne onlajn.

U skladu sa epidemijskom situacijom i svim merama za zaštitu zdravlja koje sprovodi Beogradska filharmonija, prisustvo koncertima koje se odnosi na roditelje, moguće je isključivo uz: potvrdu o potpunoj vakcinaciji; potvrdu o preležanoj infekciji izazvanoj virusom COVID-19; potvrdu o negativnom PCR testu na Kovid-19 (ne stariji od 72 sata) ili brzi antigenski test (ne stariji od 48 sati).

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.