Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Kezija Džouns: Još jedan koncert u Beogradu
Kezija Džouns (foto: Jean-Baptiste Mondino)
Kezija Džouns (foto: Jean-Baptiste Mondino)

Kezija Džouns: Još jedan koncert u Beogradu

Miljenik beogradske publike, Kezija Džouns, 23. septembra 2021. nastupiće u Beogradu u okviru ciklusa koncerata Urban Sessions.

Koncert Kezije Džounsa zakazan za 23. septembar 2021. se odlaže usled zdravstvene situacije u porodici izvođača.

Za karte kupljene elektronski, povraćaj novca se moze izvršiti do 10. oktobra 2021. Zahtev za povraćaj se šalje na mejl callcenter@tickets.rs . Za ulaznice kupljene na blagajni, povraćaj novca će biti moguć od 27. septembra do 10. oktobra 2021. na blagajnama Ticket Vision-a u TC Ušće i Domu omladine. Nov datum koncerta biće naknadno objavljen. Ulaznice od 23. septembra će važiti za naredni koncert čiji se datum očekuje uskoro.

Cene ulaznica za ovaj koncert na otvorenom prostoru, u klubu „Rooftop Galerija Belgrade“ su 1200 dinara preko mreže Ticket Vision i 1500 na ulazu, na dan koncerta.

Organizator je Centar beogradskih festivala (CEBEF).

Kezija Džouns je do sada nekoliko puta gostovao u Beogradu i Srbiji i, kako ističe, voli da dođe u našu zemlju. Publika može da očekuje odličnu atmosferu i sjajnu muziku po kojoj je Kezija poznat širom sveta.

Svoj stil ovaj muzičar opisuje kao „blufank“, koji predstavlja fuziju elemenata bluza i fanka.

Džouns je nigerijski kantautor i njegovi koreni imaju veliki uticaj na stvaranje originalnog zvuka. Poznat je i po svom posebnom stilu sviranja gitare. Kezija često ističe da su mu uzori Fela Kuti, Majls Dejvis i Džimi Hendriks.

Status kvalitetnog muzičara Kezija Džouns dobio je posle prvog albuma „Blufunk Is a Fact“ sa koga se izdvojio hit „Rhythm Is Love“ . Publika širom sveta danas uživa u njegovim nastupima i brojnim hitovima među kojima se izdvajaju „Beautiful Emilie“, „Million Miles From Home“, „My Kinda Girl“… (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.