Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Kombank dvorana: Zana – 40 godina postojanja
Zana (foto: Belkisa Beka Adulović)
Zana (foto: Belkisa Beka Adulović)

Kombank dvorana: Zana – 40 godina postojanja

Povodom obeležavanja 40 godina postojanja grupa Zana održaće koncert u Kombank dvorani, u subotu 25. septembra 2021. od 21.00.

Članovi grupe, Zoran Živanović – Žika i Jelena Živanović najavili su ovaj koncert, kao i Radovan Jovićević, jedan od osnivača, koji je iz Njujorka (gde živi) poželeo da bend slavi još 40 novih godina postojanja.

Jelena Živanović, koja je već tri decenije deo grupe Zana, najavila je da će prvi deo koncerta biti u akustičnoj verziji, a zatim će uslediti standardni zvuk i pesme koje će izvoditi sa gostima. Kako je Jelena rekla, neće im biti lako jer zbog epidemioloških mera neće moći sva mesta u sali da budu popunjena.

Od gostiju se očekuje mlada pevačica Naiva (Ivana Jajčanin), koja je osvojila drugo mesto na Beoviziji, i poznati glumac čije se ime drži u tajnosti, a koji će sa Jelenom otpevati čuveni duet „Jabuke i vino“.

Žika se osvrnuo na početke grupe i u emotivnom obraćanju je istakao da je subinski momenat za grupu bio susret sa tekstopiscem Marinom Tucaković koju svi iz benda smatraju članom Zane.

„Srećni smo i uzbuđeni. Ljudi sa 40 godina odlaze u penziju, a mi okrećemo drugu stranicu života i karijere. Videćemo gde će nas to odvesti. Zana je moj život punih 40 godina i mnogo sam ponosan na to“, izjavio je Živanović.

Za četiri decenije, pop grupa Zana je snimila 33 izdanja: 15 albuma, 13 singlova i pet kompilacija.

Ulaznice za koncert i jubilej Zane mogu da se nabave na blagajni Kombank dvorane, prodajnim mestima Ticket Vision-a i na tickets.rs. Organizator koncerta je Centar beogradskih festivala – CEBEF. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.